IMAGINE INEDITĂ. CUM S-A POZAT LIDERUL AUR, GEORGE SIMION, LA METROU. FOTO

Liderul AUR, George Simion, s-a fotografiat în timp ce mergea cu metroul purtând masca care l-a consacrat pe el și pe colegii lui de partid.

Politicianul susține că nu pricepe de ce mari demnitari nu folosesc, așa cum face el, mijlocele de transport în comun, care sunt în opinia sa mult mai eficiente.

În cazul lui, drumul cel mai scurt de la părinţi la Parlament este făcut cu metroul. „Drumul cel mai scurt de la ai mei la Parlament, metroul.

Eu patru ani de liceu am mers Dristor- lzvor cu metroul. Așa e cel mai scurt de ajuns și acum de la ai mei până la Parlament. O zi bună să avem!”, a scris George Simion, joi dimineaţa, pe pagina de Facebook.

Cine este George Simion

George Simion este un activist civic și politician român care militează pentru Unirea României cu Republica Moldova, în vârstă de 34 de ani. Este fondator al Platformei Unioniste Acțiunea 2012 și al Alianței pentru Centenar. Este autorul cărții „Blocați în labirint‟, o radiografie a parcursului Republicii Moldova, de la apariția sa ca stat și până în ziua de astăzi.

Se trage dintr-o familie din Focșani, Vrancea, acolo unde s-a născut și a copilărit. Locuiește în București și este necăsătorit.

El afișează pentru prima dată în 2004 mesajul „Eroii Nu Mor Niciodată‟, la 15 ani de la Revoluția din 1989, în Timișoara. Apoi organizează primul protest de la București în 2006, pentru susținerea elevilor români de la liceul „Gheorghe Asachi‟ din Chișinău care erau sub presiunea autorităților comuniste la Chișinău. Tot în capitala țării, George Simion critică vehement persoana fostului președinte al României, Ion Iliescu.

OFERA UN LIKE DACA ITI PLACE

www.revanger.com www.erguvanhaber.com www.erzurumozelders.com www.tekirdagtabldot.com www.gebzesaadet.com www.balikesiryenihaber.com www.ucanbalonmugla.com www.aymaras.com www.buyukorduhaber.com www.ambushm.com www.trabzonpostasi.com www.yalovaradyotv.com www.internetedirne.com www.duzcepark.com www.butuncanakkale.com www.ssgolfhotel.com www.ispartaradyonet.com www.tokathaberi.com www.tokathabersitesi.com www.escortlarrize.net www.sivashbr.net www.sivashaberci.com www.manisaotolastik.com www.yeniyasamgorukle.com www.alanyamado.com www.manavgatx.com