Imagine virală cu un bătrân! Îmbrăcat elegant și cu un buchet de flori în mână, aștepta nedumerit pe o bancă

Un bătrân din Bacău a devenit viral în mediul online. El a fost fost surprins de mai mulți trecători în timp ce stătea pe o bancă, îmbrăcat elegant și cu un buchet de flori în mână. Se uita într-o anumită direcție, semn că aștepta o persoană. Totodată, având în vedere pandemia, bărbatul a asortat și o mască de protecție vestimentației sale. Pentru că au fost încântați de ceea ce au văzut, oamenii l-au postat pe bătrân pe rețelele de socializare. 

Imagine virală cu un bătrân! Îmbrăcat elegant și cu un buchet de flori în mână, aștepta nedumerit pe o bancă

Îmbrăcat elegant, cu o pălărie pe cap, mască de protecție și cu un buchet de flori în mână, așa a fost surprins un bătrân, pe o bancă, din centrul Bacăului. Se uita într-o anumită direcție, semn că aștepta pe cineva. Mai mulți trecători prin zonă l-au observat și l-au postat, ulterior, pe rețelele de socializare. Reacțiile de apreciere ale oamenilor nu au întârziat să apară.

Internaut: ”Mulțumim pentru lecția oferită”

”Minunat si placuta imagine in totalitate ! Demn de urmat !/Una dintre cele mai bune reclame la telefonia mobilă… Respect…!!!!/De luat cum exemplu!!/Dragostea nu are varsta! Bravo/Minunat. Respect/Are masca, nu deranjeaza pe nimeni…in plus, are un buchet de flori pentru cineva drag! Respect! /Ce frumos ! / Ce frumos !!! Cît de cuminte pare , toată atitudinea denotă un mare bun simț .Să fiți sănătos dragă domnule si multumim pentru lecția oferită ! Drăguțul de el…își așteaptă soția. Un exemplu demn de urmat Frumos, adorabil dar, păcat că își distruge sănătate cu o mască creata pentru îngrijirea omenirii, o noua forma de sclavagism !”, sunt o parte dintre reacțiile oamenilor de pe un grup de facebook.

Nu se știe pe cine aștepta bătrânul din imagine, dar cu siguranță a oferit o lecție pentru mulți tineri și persoane mai în vârstă. Drept dovadă, peste două mii de oameni au apăsat pe butonul de like.

OFERA UN LIKE DACA ITI PLACE

www.revanger.com www.erguvanhaber.com www.erzurumozelders.com www.tekirdagtabldot.com www.gebzesaadet.com www.balikesiryenihaber.com www.ucanbalonmugla.com www.aymaras.com www.buyukorduhaber.com www.ambushm.com www.trabzonpostasi.com www.yalovaradyotv.com www.internetedirne.com www.duzcepark.com www.butuncanakkale.com www.ssgolfhotel.com www.ispartaradyonet.com www.tokathaberi.com www.tokathabersitesi.com www.escortlarrize.net www.sivashbr.net www.sivashaberci.com www.manisaotolastik.com www.yeniyasamgorukle.com www.alanyamado.com www.manavgatx.com