AD

BANCURI

Imaginea care face să curgă râuri de lacrimi. Conversația dintre un paramedic Smurd și o bătrânică

todayoctombrie 12, 2021 3

Background
share close
AD
AD

Imaginea postată de un paramedic Smurd face înconjurul internetului. Însă ce i-a spus o bătrânică salvatorului ajuns la ea să o ajute a emoționat pe mulți până la lacrimi.

Imaginea postată de un paramedic Smurd face înconjurul internetului. Însă ce i-a spus o bătrânică salvatorului ajuns la ea să o ajute a emoționat pe mulți până la lacrimi.

Imaginea care face să curgă râuri de lacrimi. Conversația dintre un paramedic Smurd și o bătrână

Cosmin Precup este paramedicul Smurd care a trăit pe propria piele emoția întâlnirii cu o “mamaie dragă”, așa cum chiar el i-a spus bătrânei după ce a ajuns în misiune la ea. Iată ce i-a spus bătrânica paramedicului care trebuia să o ia de acasă și să o ducă la spital:

– Unde mă duceți, mă mamaie?
– La spital, mamaie, să te faci bine
– Dar eu îs bătrână… ce rost are
– Pentru unii poate ești doar o bătrână, dar pentru noi ești lumea toată, i-a răspuns paramedicul.

În imagine apare mâna paramedicului pe mâna bătrânei, iar pe mânușa salvatorului scrie un mesaj care pe mulți i-a lăsat cu ochii în lacrimi:

“Sunt alături de tine, mamaie dragă!”, este mesajul scris cu un pix pe mânușa paramedicului Smurd, însoțit și de o inimă desenată.

Val de reacții la imaginea cu paramedicul Smurd și bătrânica

Imaginea și conversația emoționantă au stârnit un val de reacții, dintre cele mai emoționante, în rândul internauților.

“Nu știu de ce, dar îmi vine să plâng”, “Ce bine ar fi dacă ar gândi toți ca dvs!”, sunt printre primele comentarii la postarea care a adunat sute de reacții pe rețelele de socializare, fiind distribuită masiv de internauți.

“Am cunoscut o mămăița care a stat cu soldul fracturat o săptămână pentru că nu vroia sa deranjeze medicii considerând că aceștia trebuie sa se ocupe de tineri, nu de dumneaei!”, este unul dintre cele mai apreciate comentarii la postare.

AD

Written by: admin

Rate it

Similar posts


AD
AD
AD
AD
0%
www.revanger.com www.erguvanhaber.com www.erzurumozelders.com www.tekirdagtabldot.com www.gebzesaadet.com www.balikesiryenihaber.com www.ucanbalonmugla.com www.aymaras.com www.buyukorduhaber.com www.ambushm.com www.trabzonpostasi.com www.yalovaradyotv.com www.internetedirne.com www.duzcepark.com www.butuncanakkale.com www.ssgolfhotel.com www.ispartaradyonet.com www.tokathaberi.com www.tokathabersitesi.com www.escortlarrize.net www.sivashbr.net www.sivashaberci.com www.manisaotolastik.com www.yeniyasamgorukle.com www.alanyamado.com www.manavgatx.com