Imaginea durerii: Un câine loial a mers în spatele sicriului stăpânei, pe drumul spre cimitir. Omagiu sfâșietor adus bătrânei

  • Un câine loial a stârnit hohote de plâns, după ce a fost fotografiat mergând în spatele sicriului stăpânei sale. Animalul din rasa Golden Retriever, pe nume Bessie, i-a condus pe cei îndoliați şi a deschis drumul spre cimitirul Killashee, Irlanda, după moartea lui Margo Magan.
  • Margo a murit la vârsta de 94 de ani, vineri, 30 decembrie, înconjurată de familia ei, la Spitalul Regional Midlands din Mullingar. Postând imaginea emoționantă pe Twitter, fiul ei, Mike Magan, a scris: ”Ne-am luat la revedere de la remarcabila noastră mamă Margo, la 94 de ani. Își iubea enorm de mult iubea câinele”, notează Mirror.
  • Oamenii au fost impresionaţi până la lacrimi
  • Fotografia a fost făcută de nepoata lui Margo, Tamara Gervasoni, în timp ce se îndreptau spre cimitirul Killashee pentru înmormântare, după slujba de la biserica St. Patrick.
  • Un internaut a spus: ”Odihneştete în pace! Îmi pare rău că citesc asta. Condoleanțe familiei tale și câinelui ei fidel care o urmează oriunde!”. Altcineva a adăugat: ”Imagine incredibilă, puternică și emoționantă. Sincere simpatii pentru pierderea mamei tale, să se odihnească în pace”.
  • Imaginea durerii: Un câine loial a mers în spatele sicriului stăpânei, pe drumul spre cimitir. Omagiu sfâșietor adus bătrânei din Irlanda
  • Și-au împărtășit simpatiile și mai mulţi oameni care nu o cunoșteau personal pe Margo, mulți comentând imaginea puternică: ”Această fotografie tocmai a apărut pe cronologia mea – atât de emoționantă, atât de tristă, dar ce fotografie uimitoare”.

OFERA UN LIKE DACA ITI PLACE

www.revanger.com www.erguvanhaber.com www.erzurumozelders.com www.tekirdagtabldot.com www.gebzesaadet.com www.balikesiryenihaber.com www.ucanbalonmugla.com www.aymaras.com www.buyukorduhaber.com www.ambushm.com www.trabzonpostasi.com www.yalovaradyotv.com www.internetedirne.com www.duzcepark.com www.butuncanakkale.com www.ssgolfhotel.com www.ispartaradyonet.com www.tokathaberi.com www.tokathabersitesi.com www.escortlarrize.net www.sivashbr.net www.sivashaberci.com www.manisaotolastik.com www.yeniyasamgorukle.com www.alanyamado.com www.manavgatx.com