Imagini de coșmar! Carne din plastic la un hipermarket frecventat de toți românii VIDEO

Imagini de coșmar! Carne din plastic la un hipermarket frecventat de toți românii. Iată tot ce trebuie să știi!

a

Carne din plastic la un hipermarket

O femeie din București a găsit carne din plastic într-o caserolă cumpărată de la un hipermarket celebru. Produsul a fost achiziționat de soțul ei. Femeia a realizat când a dorit să gătească carnea că nu avea miros și părea de plastic, moment în care s-a dus să confrunte conducerea magazinului:

„Ce este în această carne? Nu are miros. Puneți mâna. Am făcut compoziția să amestec carnea de vită cu cea de porc. Carnea de porc nu avea nimic, dar cea de vită nu are miros, nimic. Ia uitați, plastic. Ce e, carne artificială?”, a întrebat-o femeia pe responsabila supermarketului.

„Carnea aceasta vine ambalată”, s-a scuzat personalul magazinului.

Angajații și-au dat seama că au fost filmați

Clienta le-a sugerat angajaților hipermarketului să mai desfacă o caserolă de carne din respectivul lot, asumându-și că o va plăti. Angajații au fost surprinși să vadă ca produsul era la fel ca cel pe care l-a cumpărat inițial femeia și i-au cerut scuze în numele conducerii.

„O desfacem, o plătesc, dar fac și reclamație. Nu e vina dvs, vine ambalată. Pe cine tragem la răspundere? Mâine îi dădeam copilului meu chifteluțe. Ce face, își distruge mațele? Mai desfacem una. Ia uitați, are aceeași treabă. Uite ce lucește. Nu e vorba de bani, ci de sănătatea nepoțelei mele. Doamnă, ne hrănim copiii“, a spus clienta.

Angajații și-au dat seama că au fost filmați și au rugat-o pe femeie să șteargă clipul, însă aceasta a preferat să viralizeze întreaga scenă din hipermarket.

Potrivit Agrointel.ro, clipul ar fi fost realizat anul trecut, însă  imaginile au devenit virale acum.

https://www.youtube.com/embed/93hZBbT9Gak

OFERA UN LIKE DACA ITI PLACE

www.revanger.com www.erguvanhaber.com www.erzurumozelders.com www.tekirdagtabldot.com www.gebzesaadet.com www.balikesiryenihaber.com www.ucanbalonmugla.com www.aymaras.com www.buyukorduhaber.com www.ambushm.com www.trabzonpostasi.com www.yalovaradyotv.com www.internetedirne.com www.duzcepark.com www.butuncanakkale.com www.ssgolfhotel.com www.ispartaradyonet.com www.tokathaberi.com www.tokathabersitesi.com www.escortlarrize.net www.sivashbr.net www.sivashaberci.com www.manisaotolastik.com www.yeniyasamgorukle.com www.alanyamado.com www.manavgatx.com