Imagini de la înmormântarea Mihaelei Galani, afacerista din Constanța. Ce omagiu sfâșietor i-au adus oamenii

Au apărut primele imagini de la înmormântarea Mihaelei Galani, afacerista din Constanța. Tânăra este condusă astăzi, 5 ianuarie 2022, pe ultimul drum, după ce a avut parte de o moarte fulgerătoare. Apropiații ei au îmbrăcat-o în rochie de mireasă, știind că fata și-ar fi dorit să ajungă, în viitor, în fața altarului. Iată ce omagiu sfâșietor i-au adus oamenii!

a

Imagini sfâșietoare de la înmormântarea Mihaelei Galani au început să apară în mediul online. Afacerista din Constanța este condusă astăzi, 5 ianuarie 2022, pe ultimul drum, la numai 33 de ani ani. A fost iubită de sute de oameni, astfel că nu puțini au fost cei care au venit să-și ia astăzi „rămas-bun’ de la regretata femeie de afaceri.

Zi neagră pentru familia și apropiații Mihaelei Galani. Tânăra afaceristă din Constanța este îngropată astăzi, la cimitirul Anadalchioi. Trupul neînsuflețit al fetei a fost adus încă de marți seară la Arhiepiscopia Tomisului. La intrare, oamenii au presărate sute de petale de trandafiri albi. Acolo a avut loc și slujba de înmormântare. Au curs râuri de lacrimi, toți cei care au cunoscut-o pe Mihaela fiind acum îngenuncheați de durere.

Imagini de la înmormântarea Mihaelei Galani, afacerista din Constanța

Cortegiul funerar al Mihaelei Galani s-a îndreptat inițial către zona în care tânăra locuia, iar mai apoi către magazinul Gemelli Shoes, de pe strada Mircea cel Bătrân.

În semn de omagiu, toți cei care au iubit-o pe Mihaela Galani i-au adus flori și coroane de flori, cu care a fost decorată mașina mortuară. Cunoscuții reprezentantei Gemelli Shoes au făcut un gest sfâșietor, după ce tânăra s-a ocupat o bună parte din viață cu realizarea de încălțăminte. În mod simbolic, aceștia au realizat un aranajament special de flori, în forma unui pantof elegant, cu toc, scrie ziuaconstanta.ro. Mai multe imagini puteți vedea și AICI.

Ce omagiu sfâșietor i-au adus oamenii

Mihaela Galani a fost îmbrăcată în rochie de mireasă. Cea mai bună prietenă a ei, creatoarea de modă Otilia Brăiloiu, a promis că o va îmbrăca astfel, știind că tânăra și-ar fi dorit să ajungă în fața altarului.

„O îmbrac mireasă, așa cum și-a dorit…. o acopăr într-o pelerină de cașmir, o încalț cu sandale elegante și cu nesfârșită durere îi spun rămas bun ÎNGERUL MEU! Te-a luat Dumnezeu pentru că meriți lumea întreagă! Te iubesc!’, a scris Otilia Brăiloiu, prietena regretatei afaceriste, în mediul online.

Ce i-ar fi provocat moartea Mihaelei Galani

Mihaela Galani a murit la numai 33 de ani. Reprezentata companiei Gemelli Shoes a fost găsită inconștientă în mașină, după ce în ultimele zile s-ar fi simțit rău, potrivit spuselor prietenilor ei. După anunțul cutremurător al morții sale, au ieșit la iveală mai multe detalii neștiute despre problemele de sănătate ale tinerei.

În urmă cu mai bine de 10 ani, afacerista din Constanța a făcut un transplant de rinichi peste hotare. Doctorii ar fi anunțat-o că în urma transplantului va fi necesară o nouă operație după 10 ani, adică în 2021. Se pare însă că operația nu ar mai fi avut loc, iar Mihaela Galani ar fi renunțat și la dializă, pe motiv că programul nu-i permitea, notează spynews.ro. Pe lângă asta, fata ar mai fi luat și medicamente pentru tensiune, pentru că pastilele pe care le-ar fi luat după transplant i-ar fi provocat probleme cu inima.

Potrivit aceleiași surse, în raportul INML, medicii legiști ar fi scris ca și cauză a morții coma ureică, mai exact blocajul renal. Se pare că rinichiul fetei ar fi cedat în timp ce tânăra se afla la volanul mașinii. Familia tinerei e acum îngenuncheată de durere. În urmă cu 10 ani, și fratele geamăn al Mihaelei Galani s-a stins din viață.

OFERA UN LIKE DACA ITI PLACE

www.revanger.com www.erguvanhaber.com www.erzurumozelders.com www.tekirdagtabldot.com www.gebzesaadet.com www.balikesiryenihaber.com www.ucanbalonmugla.com www.aymaras.com www.buyukorduhaber.com www.ambushm.com www.trabzonpostasi.com www.yalovaradyotv.com www.internetedirne.com www.duzcepark.com www.butuncanakkale.com www.ssgolfhotel.com www.ispartaradyonet.com www.tokathaberi.com www.tokathabersitesi.com www.escortlarrize.net www.sivashbr.net www.sivashaberci.com www.manisaotolastik.com www.yeniyasamgorukle.com www.alanyamado.com www.manavgatx.com