Imagini din vila lui Teo Trandafir. Ce a interzis să se întâmple în casa ei

Operioadă, Teo Trandafir a preferat să locuiască cu chirie, împreună cu fiica sa, Maia. Dar, în vara lui 2019 și-a cumpărat o casă superbă, în zona de nord a Capitalei, în care se spune că a investit sute de mii de euro. Însă, Teo are câteva reguli stricte în ceea ce privește casa ei și nu se abate niciodată de la ele, fie ce-o fi.

Teo Trandafir și fiica ei, Maia, s-au mutat în 2019 în casă nouă, după o perioadă în care au ales să stea cu chirie pentru a termina de renovat și amenajat noua locuință.

Imagini din vila lui Teo Trandafir. Ce a interzis să se întâmple în casa ei
Imagini din vila lui Teo Trandafir. Ce a interzis să se întâmple în casa ei

„Ne-am mutat de la casă în chirie, așteptând să fie aceasta gata, ca să înțelegi cât e de absurd. Trebuia să ne mutăm dintr-o casă în altă casă, ca oricare om civilizat. Evident că nu s-a putut și a trebuit să luăm boarfele, să ne mutăm la o casă în chirie și din chirie să ne mutăm în casa asta. Și acum știi cum e, nu ai bani să amenajezi pentru că dai pe chirie și nu ai bani de chirie pentru că vrei să amenajezi. Tot ce poate fi simplu, am eu grijă să fie extraordinar de complicat’, declara Teo pentru Libertatea, la vremea aceea.

Vedeta a apelat și la serviciile unei firme care să se ocupe cap coadă de locuința ei, în speranța că durata de așteptare va fi mai mică. Însă a fost nevoită să rezilieze contractul și să se ocupe personal: Am vrut să găsesc o cale de mijloc, am angajat o firmă, mai bine stăteam liniștită în banca mea. După care am pus eu osul, am văzut că nu e bine așa. Că firma, dacă e să te iei după ea, te muți în 2080‘, mai spunea Teo atunci.

Ghinioanele s-au ținut lanț de Teo

Teo Trandafir nu și-a închipuit că va întâmpina atât de multe dificultăți în ceea ce privește aranjarea noului imobil: A trecut mult timp de când am achiziționat casa. Și s-au întâmplat multe lucruri. Nu am putut să achit o canapea, după aceea, modelul respectiv nu s-a mai fabricat. După ce am achitat-o a trebuit să stau să aștept… Adică niște întâmplări pe care, dacă le povestești, jur că sunt din sfera absurdului. Nu ai cum așa ceva! Numai mie mi se poate întâmpla!‘, povestea Teo Trandafir.

De ce nu vrea Teo Trandafir să gătească în casa nouă

Casa lui Teo Trandafir este cu adevărat specială pentru că este situată într-o zonă cu spațiu verde. Acomodarea a fost destul de ușoară pentru Teo și Maia și, potrivit impact.ro, Teo Trandafir și Maia petrec timpul împreună în camera de zi, acolo unde canapeaua confortabilă și televizorul le sunt prieteni de nădejde la vizionat filme.

💥Pastila Emotionala cu Psiholog Ana-Cristina Babita, + invitat special Fotograf Alex Harabagiu 💥 💥 Subiectul emisiunii: Avantajele si dezavantajele de a avea un business de succes. 💥

Pe de altă parte, bucătăria open space, dotată cu toate cele necesare într-o casă, a determinat-o pe Teo să renunțe la gătitul intensiv. Prezentatoarea a mărturisit că își dorește să țină departe de locuința sa mirosul de mâncare gătită și astfel a ales să consume preparate raw, pentru o alimentație cât mai sănătoasă, dar nu ezită să comande diverse și prin firmele de catering. Pricepută în bucătărie, chiar Maia mărturisind că adoră rețeta de pizza fără blat a mamei sale, Teo este pasionată și de ceaiuri. Iar dulapul plin de accesorii și ingrediente pentru servirea ceaiului o dau de gol.

Ce lipsește din casa lui Teo Trandafir

Pentru a se bucura de cât mai mult timp cu fiica sau prietenii ei, atunci când au musafiri, Teo a hotărât să nu își instaleze internet wireless în casă. Vedeta de la Kanal D a mărturisit că preferă să utilizeze doar opțiunea de internet de pe telefonul mobil, fără a mai apela la o firmă specializată.

Sursa: viva.ro

OFERA UN LIKE DACA ITI PLACE

www.revanger.com www.erguvanhaber.com www.erzurumozelders.com www.tekirdagtabldot.com www.gebzesaadet.com www.balikesiryenihaber.com www.ucanbalonmugla.com www.aymaras.com www.buyukorduhaber.com www.ambushm.com www.trabzonpostasi.com www.yalovaradyotv.com www.internetedirne.com www.duzcepark.com www.butuncanakkale.com www.ssgolfhotel.com www.ispartaradyonet.com www.tokathaberi.com www.tokathabersitesi.com www.escortlarrize.net www.sivashbr.net www.sivashaberci.com www.manisaotolastik.com www.yeniyasamgorukle.com www.alanyamado.com www.manavgatx.com