Imagini emoționante. Mesajul transmis de coreeni pentru români, dintr-o fabrică de confecții din Asia

Echipamentele de protecție reprezintă unul din lipsurile cu care se confruntă România

Echipamentele de protecție reprezintă unul din lipsurile cu care se confruntă România în acest moment.
Mai mult cadre medicale s-au infectat cu coronavirus în unitatea medicala în care își desfășurau activitatea. Așa cum s-a întâmplat la Spitalul din Suceaava, carea devenit un focar de infecție după ce peste 70 de cadre medicale s-au îmbolnăvit, același scenariu se poate repeta.Coreea s-a oferit să vină în sprijinul României în aceste momente, pentru a depăși pragurile critice.
După ce guvernul a anunțat zilele trecute că o companie din Coreea va trimite cca 2 milioane de teste către România, coreenii fac un nou gest.
Pe internet au început să circule o serie de imagini din frabricile de confecție coreene, în care se lucrează de zor acum, pentru producerea de măști de protecție și echipamente.
„Ajutăm România” este mesajul pe care unul din angajați îl afișează către camera video

„Coreea ne ajută! În timp ce Europa se destramă și țările nu se mai ajută între ele, în România vor ajunge 45 de tone de echipamente medicale din Coreea de Sud! Mulțumim!”, este mesajul care însoțește clipul.

Clipe emoționante pentru un român din Spania, vindecat de coronavirus
Daniel, primul român din Spania infectat cu coronavirus, s-a vindecat de virusul care continuă să facă victime în toată lumea.
Daniel este un șofer de TIR român, care a ajuns în Madrid la data de 22 februarie, pentru a petrece mai mult timp cu cei dragi. În schimb, totul s-a transformat într-un coșmar.

Bărbatul a început să se simtă din ce în ce mai rău, iar pe data de 1 martie a ajuns la spital. Patru zile a așteptat românul pentru a afla dacă a fost testat pozitiv cu COVID-19. Într-un final, de ceea ce îi era cel mai frică s-a adeverit.

Starea lui Daniel s-a înrăutățit pe zi ce trece, mai ales că avea probleme cardiace. El a ajuns la secția de Terapie Intensivă în stare critică, unde a stat timp de trei săptămâni.

.

După ce a ieșit de la Terapie Intensivă, Daniel a fost surprins plăcut atunci când tot personalul spitalului a început să-l aplaude. Românul, în semn de reucnoștință, le-a făcut cu mâna oamenilor care i-au salvat viața.
„Suntem foarte fericiți, mândri, serviciile de terapie intensivă sunt principalul exponent al luptei împotriva coronavirusului”, a declarat șefa serviciului, Dolores Vila.

sursa : rol.ro

OFERA UN LIKE DACA ITI PLACE

www.revanger.com www.erguvanhaber.com www.erzurumozelders.com www.tekirdagtabldot.com www.gebzesaadet.com www.balikesiryenihaber.com www.ucanbalonmugla.com www.aymaras.com www.buyukorduhaber.com www.ambushm.com www.trabzonpostasi.com www.yalovaradyotv.com www.internetedirne.com www.duzcepark.com www.butuncanakkale.com www.ssgolfhotel.com www.ispartaradyonet.com www.tokathaberi.com www.tokathabersitesi.com www.escortlarrize.net www.sivashbr.net www.sivashaberci.com www.manisaotolastik.com www.yeniyasamgorukle.com www.alanyamado.com www.manavgatx.com