AD

MONDEN

Imagini fabuloase! Astăzi îl știe toată România, dar în urmă cu 28 de ani era total schimbat. Îl recunoști?

todaymai 29, 2020 12

Background
share close
AD
AD

El este unul dintre edilii pe care acum toți românii îl cunosc și îl respectă. Astăzi, pe platforma Youtube a fost urcat un videoclip cu primarul, realizat în urmă cu 28 de ani. Îl recunoașteți?

Imagini vechi de 28 de ani. Edilul era total schimbat

Imagini de acum 28 de ani cu actualul primar al Timișoarei, Nicolae Robu, au fost încărcate pe Youtube. În 1992 acesta avea 37 de ani și, la acea vreme, era şef de lucări şi prorector al Universităţii Politehnica Timişoara.

Pentru a celebra aniversarea de 65 de ani a edilului (28 mai, n.r.), o persoană din anturajul acestuia a urcat un clip video în care Nicolae Robu apare complet schimbat: mult mai slab, cu mustață, și cu o voce răgușită.

La cursul festiv de la Automatizări şi Calculatoare, din 1992, actualul primar al oraşului de pe Bega începe prin a spune că: „anul trecut, când am avut pentru prima dată onoarea de a ţine un curs festiv, am început prin a spune că eu cred în acele vorbe că «orice sfârșit este un nou început», și, drept urmare, mi-am intitulat cursul Introducere în arhitecturi de calcul orientate spre aplicaţii de inteligenţă artificială“.

Cum arăta primarul Timișoarei acum 28 de ani

Conștient că vocea sa tabagică ar putea deranja pe cineva, Nicolae Robu se scuză respectuos.

„Vă rog să-mi scuzaţi vocea, sunt puţin răguşit, fumez prea mult“, declara Nicolae Robu, înainte să treacă la conceptele definite de Lucian Blaga; Cunoaşterea paradisiacă şi Cunoaştere luciferică.

În continuarea discursului său, acesta spune: „Plecând de la aceste concepte (menționate mai sus, n.r.), expunerea mea nu va încerca să vă lămurească în domneniul pe care îl desemnează, ci va încerca, mai degrabă, să facă un demers luciferic. Adică, să admitem că fiecare dintre noi are trei orizonturi: un orizont al necunoscutului, un orizont al cunoscutului și un orizont al nimicului. Prin ceea ce voi spune nu voi încerca deci să vă lărgesc orizontul cunoscutului, ci să-l diminuez pe cel al nimicului, întru creșterea orizontului necunoscutului“.

Pentru întreg discursul, urmăriți videoclipul inserat.

Sursa: playtech.ro

AD

Written by: admin

Rate it

AD
AD
AD
AD
0%
www.revanger.com www.erguvanhaber.com www.erzurumozelders.com www.tekirdagtabldot.com www.gebzesaadet.com www.balikesiryenihaber.com www.ucanbalonmugla.com www.aymaras.com www.buyukorduhaber.com www.ambushm.com www.trabzonpostasi.com www.yalovaradyotv.com www.internetedirne.com www.duzcepark.com www.butuncanakkale.com www.ssgolfhotel.com www.ispartaradyonet.com www.tokathaberi.com www.tokathabersitesi.com www.escortlarrize.net www.sivashbr.net www.sivashaberci.com www.manisaotolastik.com www.yeniyasamgorukle.com www.alanyamado.com www.manavgatx.com