Imagini incredibile la Survivor România! Elena și-a pus capul pe un butuc și Cezar a venit cu o macetă!!! Ce ”operațiune” a făcut faimosul, spre marea surprindere a tuturor.

Condițiile din Republica Dominicană sunt din

ce în ce mai grele pentru concurenți. Fetele, în special, nu au cu ce să se spele pe cap, nu există șampon sau săpun, în plus, nici măcar un pieptăn nu au avut voie să își pună în geantă. Din acest motiv, este foarte greu ca ele să își poată „controla” podoaba capilară, mai ales pentru cele care stau de aproape trei luni în concurs.

Elena Ionescu are cel mai lung păr din competiție

Totuși, nevoia te îndeamnă să găsești o rezolvare a tuturor problemelor. Așa s-a întâmplat și sâmbătă seara, în tabăra Faimoșilor. Elena Ionescu, cea care are cel mai frumos păr din competiție, a recurs la o soluție ingenuoasă


Elena de la Survivor România s-a tuns cu maceta! Să nu spuneți că nu mă pricep. Mi-am deschis și salon pe insulă”

Bucuroasă de victoria obținută în prima proba de imunitate, cântăreața a fost extrem de jovială la revenirea în camp. Mai mult decât atât, ea a oferit și momentul zilei, atunci când a dorit să își taie din păr. Spre deliciul general, Elena de la Survivor România s-a tuns cu…maceta!!! Concret, vedeta și-a pus capul pe un butuc improvizat, iar Cezar Juratoni a venit cu ”instrumentul” improvizat și, ca un adevărat artist, i-a ajustat vârfurile părului. ”Să nu spuneți că nu mă pricep. Mi-am deschis și salon pe insulă. Aștept clienți”, a spus pugilistul, amuzat, după ce a terminat cu spălatul pe cap al artistei.

sursa : wowbiz.ro

OFERA UN LIKE DACA ITI PLACE

www.revanger.com www.erguvanhaber.com www.erzurumozelders.com www.tekirdagtabldot.com www.gebzesaadet.com www.balikesiryenihaber.com www.ucanbalonmugla.com www.aymaras.com www.buyukorduhaber.com www.ambushm.com www.trabzonpostasi.com www.yalovaradyotv.com www.internetedirne.com www.duzcepark.com www.butuncanakkale.com www.ssgolfhotel.com www.ispartaradyonet.com www.tokathaberi.com www.tokathabersitesi.com www.escortlarrize.net www.sivashbr.net www.sivashaberci.com www.manisaotolastik.com www.yeniyasamgorukle.com www.alanyamado.com www.manavgatx.com