IMAGINI IREALE! CE A PĂȚIT O FEMEIE DUPĂ CE S-A SPĂLAT CU DEZINFECTANT ÎNTR-UN SUPERMARKET DIN BRĂILA

Izolarea induce o stare neplăcută tuturor românilor, dar nu este vorba numai de obligația de a sta cât mai mult timp în casă. Foarte mulți angajați se află în șomaj tehnic, perspectivele econiomice, spuin specialiștii, nu sunt deloc îmbucurătoare pe termen lung, iar la nivel medical – nu doar în România – criza COVID-19 se acutizează.

Specialiștii insistă asupra igienei personale, recomandând spălarea mâinilor, cu apă și săpun, cât mai des, iar suprafețele trebuie curățate cu dezinfectant. O femeie din Brăila s-a conformat și a mers într-un supermarket pentru pentru a face cumpărături. Și, de bună credință, a folosit dezinfectantul pus la dispoziție de reprezentanții supermarketului pentru a-și curăța mâinile. Numai că, ulterior, a avut parte de o experiență dureroasă. O alergie la care nu s-ar fi așteptat a determinat-o să facă fotografii și să povestească întâmplarea pe pagina de socializare.

sursa : cancan.ro

OFERA UN LIKE DACA ITI PLACE

www.revanger.com www.erguvanhaber.com www.erzurumozelders.com www.tekirdagtabldot.com www.gebzesaadet.com www.balikesiryenihaber.com www.ucanbalonmugla.com www.aymaras.com www.buyukorduhaber.com www.ambushm.com www.trabzonpostasi.com www.yalovaradyotv.com www.internetedirne.com www.duzcepark.com www.butuncanakkale.com www.ssgolfhotel.com www.ispartaradyonet.com www.tokathaberi.com www.tokathabersitesi.com www.escortlarrize.net www.sivashbr.net www.sivashaberci.com www.manisaotolastik.com www.yeniyasamgorukle.com www.alanyamado.com www.manavgatx.com