AD

ACTUALITATE

Imaginile care fac înconjurul României. Gestul făcut de câțiva călători din Reșița înainte de a se urca în tramvai a uimit o țară întreagă

todayfebruarie 2, 2023 2

Background
share close
AD
AD

Reșițenii au devenit virali. Gestul făcut de câțiva călători înainte de a se urca într-un tramvai nou a fost surprins cu telefonul mobil, iar acum imaginile fac înconjurul României. La ce metodă au apelat pentru a nu murdări linoleumul din interiorul vagoanelor.

Autoritățile din Reșița au prezentat un tramvai nou, care face parte dintr-un lot de 12 pe care municipiul le va achiziționa, potrivit contractului semnat în 2020. Valoarea acestui mijloc de transport în comun este de aproximativ două milioane de euro. Potrivit oficialilor, de omologarea acestor tramvaie pentru Europa se va ocupa o firmă poloneză.

Tramvaiele au o capacitate de 137 de persoane. Vatmanii care vor conduce mijloacele de transport noi au început deja pregătirea la Timișoara.

Imagini surprinse în timpul prezentării tramvaiului fac acum înconjurul lumii. Pentru a nu murdări linoleumul din interiorul vagoanelor, mai mulți cetățeni din Reșița s-au descălțat. În fotografia care face acum înconjurul internetului se vede cum, la ușa mijlocului de transport în comun, au fost lăsate mai multe perechi de papuci.

Sursa foto: infocs.ro

Primul tramvai turcesc a ajuns la Reșița

Achiziția tramvaielor turcești a început la Reșița. A fost adus primul mijloc de transport în comun din lotul de 12, finanțat de fondurile europene. Garnitura a fost adusă cu un transport agabaritic, care a circulat doar pe timp de noapte. Tramvaiul a plecat din Bursa în urmă cu aproximativ o săptămână.

Noul tramvai a putut fi expus pe șinele de la depoul Renk, care au fost schimbate. Pentru ca mijloacele de transport aduse din Turcia să poate circula în toată Reșița, autoritățile trebuie să schimbe complet șinele.

Până îl vom pune pe șine la Reșița, acesta va fi depozitat în viitorul depou de tramvaie, așa cum am convenit cu cei de la Porr. Tramvaiul a fost testat în Turcia, pentru că cei care l-au făcut au niște linii interne pe care își testează toate tramvaiele. Documentele pentru omologare au fost trimise către Autoritatea Feroviară Română și către un organism TUV Polonia pentru omologare și așteptăm să vină. Deci nu sunt probleme, în sensul în care ar trebui să-l punem în mișcare să vedem dacă funcționează. Sunt ok, așteptăm documentele, iar eu sper să-l vedem cât mai repede în oraș. Probabil că se va întâmpla la sfârșitul anului acesta”, a declarat primarul Ioan Popa.

sursa: https://evz.ro/imaginile-care-fac-inconjurul-romaniei-gestul-facut-de-cativa-calatori-din-resita-inainte-de-a-se-urca-in-tramvai-a-uimit-o-tara-intreaga.html?fbclid=IwAR3s47h1EoVz-OxGEXAyK3MR27ZZyHP-iNOXdamAXFBpUVPCn7mDuZnpmcI

AD

Written by: admin

Rate it

AD
AD
AD
AD
0%
www.revanger.com www.erguvanhaber.com www.erzurumozelders.com www.tekirdagtabldot.com www.gebzesaadet.com www.balikesiryenihaber.com www.ucanbalonmugla.com www.aymaras.com www.buyukorduhaber.com www.ambushm.com www.trabzonpostasi.com www.yalovaradyotv.com www.internetedirne.com www.duzcepark.com www.butuncanakkale.com www.ssgolfhotel.com www.ispartaradyonet.com www.tokathaberi.com www.tokathabersitesi.com www.escortlarrize.net www.sivashbr.net www.sivashaberci.com www.manisaotolastik.com www.yeniyasamgorukle.com www.alanyamado.com www.manavgatx.com