IMAGINILE DURERII! O ROMÂNCĂ DOARME DE 30 DE ZILE ÎN SALA DE AȘTEPTARE A UNEI GĂRI DIN ITALIA

Situație halucinantă în sala de așteptare a gării din Citta di Castello, o localitate din provincia Perugia (Umbria). O româncă doarme de 30 de zile în sala de așteptare, pe scaune, lângă bagajele sale și nimeni nu-și explică cum anume a ajuns femeia într-o asemenea stare. 

a

O femeie doarme de o lună în sala de așteptare a gării din Citta di Castello, o localitate din provincia Perugia (Umbria) și nu a părăsit locația nici măcar la insistențele șefului gării. Potrivit presei italiene, femeia i-a mărturisit acestuia că nu are unde să se ducă.

Îmbrăcată în haine ponosite, românca își păzește cu sfințenie bagajele, de care nu se desprinde nicio secundă. Doarme pe scaune și nimeni nu cunoaște detalii despre viața pe care a avut-o înainte.

Văzând această situație, directorul stației feroviare a luat legătura cu asistenții sociali și chiar a trimis o scrisoare adresată primarului Luciano Bacchetta, pentru rezolvarea acesteia. Din păcate, până în acest moment nu s-a putut face nimic pentru româncă și nimeni nu știe cum a ajuns aceasta într-o stare deplorabilă, de unde vine și nici unde vrea să se ducă. Întrebată de șeful gării cu privire la aceste aspecte, femeia nu a dorit să ofere niciun detaliu, ci doar i-a mărturisit acestuia că nu are unde să se ducă, dacă pleacă din gară.

Sursa: cancan.ro

OFERA UN LIKE DACA ITI PLACE

www.revanger.com www.erguvanhaber.com www.erzurumozelders.com www.tekirdagtabldot.com www.gebzesaadet.com www.balikesiryenihaber.com www.ucanbalonmugla.com www.aymaras.com www.buyukorduhaber.com www.ambushm.com www.trabzonpostasi.com www.yalovaradyotv.com www.internetedirne.com www.duzcepark.com www.butuncanakkale.com www.ssgolfhotel.com www.ispartaradyonet.com www.tokathaberi.com www.tokathabersitesi.com www.escortlarrize.net www.sivashbr.net www.sivashaberci.com www.manisaotolastik.com www.yeniyasamgorukle.com www.alanyamado.com www.manavgatx.com