IMAGINILE DURERII. VULPIȚA DE LA ACCES DIRECT A REUȘIT SĂ-ȘI STRÂNGĂ ÎN BRAȚE FETIȚA, ÎNAINTE SĂ FIE BĂTUTĂ CU PIETRE DE SOCRUL SĂU

Ieri, de Ziua Copilului, Vulpița de la Acces Direct a plecat la Blăgești, însoțită fiind de Viorel, dar și de echipa emisiunii de la Antena 1. Din bănuții strânși în Capitală, Veronica Stegaru a cumpărat câteva jucării, hăinuțe și dulciuri pentru micuța Maria și a pornit degrabă spre casă. 

Deși a plecat din București cu un arsenal de intenții bune, fericirea Vulpiței a fost umbrită de atitudinea șocantă a socrului său. Bunicul Dumitru nu a fost deloc încântat de faptul că Veronica și Viorel au ajuns la Blăgești alături de echipa emisiunii Acces Direct, motiv pentru care i-a jignit și i-a înjurat pe toți și chiar i-a gonit cu pietre din fața casei sale din Blăgești.

Pentru câteva minute, Vulpița a putut să-și strângă în brațe fetița și să-i ofere toate lucrurile pe care i le cumpărase, alături de Viorel.

Vulpița de la Acces Direct, revedere cu ochii în lacrimi cu fetița ei

Pe contul său de Instagram, Vulpița a publicat o fotografie cu ea și fetița ei, iar imaginea a topit inimile fanilor. Cele două s-au îmbrățișat strâns și s-au bucurat de câteva momente mamă-fiică, după mai bine de 4 luni de când nu s-au văzut. Urmăritorii Veronicăi Stegaru i-au transmis acesteia numai gânduri bune și au îndemnat-o să-și viziteze fiica mai des.

În imagine, Vulpița o ține strâns în brațe pe fetița sa, micuța Maria și are ochii în lacrimi. La numai câteva momente după revederea emoționantă, socrul Vulpiței a avut un comportament șocant în fața camerelor de filmat și i-a bătut pe toți cu pietre, alungându-i din fața casei sale.

Sursa: cancan.ro

Loading...

OFERA UN LIKE DACA ITI PLACE

Close
Bine ai venit pe pagina noastra ! Da like doar daca iti place !