IML: Bebelușul din Suceava nu a murit din cauza botezului! Cum se apără Biserica și ce spun părinții micuțului

A continuat ancheta în cazul bebelușului care a murit la Suceava, la o zi după ce a fost botezat. Medicii legiști au concluzionat că micuțul nu s-a stins din cauza ritualului de botez, ci din cauza unei probleme cardio-respiratorii, pe fondul unei pneumonii.

a

Raportul IML în cazul bebelușului din Suceava

Părinții bebelușului din Suceava, care a murit la o zi după ce a fost botezat, au primit raportul medico-legal. Concluziile medicilor legiști sunt că micuțul a murit din cauza unei pneumonii.

Bebelușul de doar 6 săptămâni a intrat în stop cardio-respirator la scurt timp după ce a fost scufundat în cristelniță, de către preot, în Taina Botezului.

Raportul de la IMP arată că decesul a survenit din cauza:”insuficienţei cardio-respiratorii acute consecutivă sindromului de detresă respiratorie acută, instalat pe fondul pneumoniei interstiţiale, complicată în evoluţie cu bronhopneumonie formă severă, la un nou născut prematur, nevaccinat şi nedispensarizat”

Tatăl copilului a declarat pentru Observator că va da în judecată medicul legist care a întocmit acest raport. El susține în continuare că bebelușul a înghițit apă în momentul în care a fost scufundat în cristelniță.

Ce spune BOR despre concluzia IML în cazul bebelușului mort

Reprezentanții BOR au avut un punct de vedere cu privire la raportul medico-legal în cazul copilașului de doar 6 săptămâni care a murit la o zi de la botez.

Poate că cei ce s-au grăbit să-l răstignească public pe preotul respectiv înainte de pronunțarea rezultatelor oricărei anchete și au cerut, neștiind ce cer, schimbarea ritualului Botezului, ar trebui să ofere acum o reacție. O reacție a bunului-simț, a declarat Vasile Bănescu, purtătorul de cuvânt al Patriarhiei Române.

Cazul bebelușului mort la Suceava la o zi după ce a fost botezat a șocat întreaga țară. Un eveniment ce se dorea a fi îmbucurător, s-a transformat într-o tragedie fără margini. Imediat după botez, copilul a fost dus se urgență la spital, dar s-a stins din viață a doua zi.

OFERA UN LIKE DACA ITI PLACE

www.revanger.com www.erguvanhaber.com www.erzurumozelders.com www.tekirdagtabldot.com www.gebzesaadet.com www.balikesiryenihaber.com www.ucanbalonmugla.com www.aymaras.com www.buyukorduhaber.com www.ambushm.com www.trabzonpostasi.com www.yalovaradyotv.com www.internetedirne.com www.duzcepark.com www.butuncanakkale.com www.ssgolfhotel.com www.ispartaradyonet.com www.tokathaberi.com www.tokathabersitesi.com www.escortlarrize.net www.sivashbr.net www.sivashaberci.com www.manisaotolastik.com www.yeniyasamgorukle.com www.alanyamado.com www.manavgatx.com