AD

MUZICA NOUA LA RADIO !

Imnul festivalului UNTOLD, inclus pe noul album al lui Armin van Buuren

todayoctombrie 23, 2019 3

Background
share close
AD
AD

Armin van Buuren a avut un an incredibil! Celebrul DJ olandez a urcat în 2019 pe scenele celor mai mari festivaluri din lume, a pregătit o apariție world-exclusive pentru ediția aniversară a festivalului UNTOLD și a compus imnul oficial al evenimentului (“Something Real” feat. Avian Grays & Jordan Shaw).

De asemenea, Armin și-a continuat rezidența în HI Ibiza, a lansat un album cu alias-ul GAIA, a fost în turneu mondial cu ASOT900, a lansat un documentar în 6 episoade, “Armin van Buuren is Mr. Perfect” și a celebrat 10 ani de la căsătorie.

Pe 25 octombrie olandezul va lansa albumul, „BALANCE“, care va include și imnul festivalului UNTOLD – „Something Real”.

Plecând de la titlul acestui album, e clar că vorbim de un alt experiment marca Armin van Buuren, un producător dispus să iasă din zona stilului trance pentru a găsi echilibrul între alte stiluri și genuri ale muzicii electronice.

AD

Written by: admin

Rate it

AD
AD
AD
AD
0%
www.revanger.com www.erguvanhaber.com www.erzurumozelders.com www.tekirdagtabldot.com www.gebzesaadet.com www.balikesiryenihaber.com www.ucanbalonmugla.com www.aymaras.com www.buyukorduhaber.com www.ambushm.com www.trabzonpostasi.com www.yalovaradyotv.com www.internetedirne.com www.duzcepark.com www.butuncanakkale.com www.ssgolfhotel.com www.ispartaradyonet.com www.tokathaberi.com www.tokathabersitesi.com www.escortlarrize.net www.sivashbr.net www.sivashaberci.com www.manisaotolastik.com www.yeniyasamgorukle.com www.alanyamado.com www.manavgatx.com