Imnul festivalului UNTOLD, inclus pe noul album al lui Armin van Buuren

Armin van Buuren a avut un an incredibil! Celebrul DJ olandez a urcat în 2019 pe scenele celor mai mari festivaluri din lume, a pregătit o apariție world-exclusive pentru ediția aniversară a festivalului UNTOLD și a compus imnul oficial al evenimentului (“Something Real” feat. Avian Grays & Jordan Shaw).

a

De asemenea, Armin și-a continuat rezidența în HI Ibiza, a lansat un album cu alias-ul GAIA, a fost în turneu mondial cu ASOT900, a lansat un documentar în 6 episoade, “Armin van Buuren is Mr. Perfect” și a celebrat 10 ani de la căsătorie.

Pe 25 octombrie olandezul va lansa albumul, „BALANCE“, care va include și imnul festivalului UNTOLD – „Something Real”.

Plecând de la titlul acestui album, e clar că vorbim de un alt experiment marca Armin van Buuren, un producător dispus să iasă din zona stilului trance pentru a găsi echilibrul între alte stiluri și genuri ale muzicii electronice.

OFERA UN LIKE DACA ITI PLACE

www.revanger.com www.erguvanhaber.com www.erzurumozelders.com www.tekirdagtabldot.com www.gebzesaadet.com www.balikesiryenihaber.com www.ucanbalonmugla.com www.aymaras.com www.buyukorduhaber.com www.ambushm.com www.trabzonpostasi.com www.yalovaradyotv.com www.internetedirne.com www.duzcepark.com www.butuncanakkale.com www.ssgolfhotel.com www.ispartaradyonet.com www.tokathaberi.com www.tokathabersitesi.com www.escortlarrize.net www.sivashbr.net www.sivashaberci.com www.manisaotolastik.com www.yeniyasamgorukle.com www.alanyamado.com www.manavgatx.com