Important pentru românii care pleacă din țară. Anunț de la Compania Națională Aeroporturi

Sfârșitul de an reprezintă o perioadă aglomerată în aeroporturi. Mulți aleg să petreacă Revelionul în tot felul de destinații turistice, iar acum, date fiind noile măsuri impuse de autorități, aglomerația este și mai mare. În acest context, Compania Națională Aeroporturi București are câteva recomandări pentru cei care călătoresc în aceste zile.

a

Anunț important pentru românii care pleacă din țară la final de an

Reprezentanții Aeroportului Henri Coandă că numărul mare de pasageri pe fluxul de plecări internaționale, a impus măsuri de creștere a capacității de procesare la aeroportul Henri Coandă. Astfel, pe fluxul de plecări sunt deschise și operaționale toate ghișeele de check-in precum și toate filtrele de control de securitate și ghișeele de control pașapoarte.

Călătorii sunt rugați să respecte toate măsurile impuse de autorități și, foarte important, să se prezinte din timp la aeroport, cu minimum trei ore înaintea orei decolării.

Recomandăm ferm pasagerilor să se prezinte din timp la aeroport – cu minimum 3 ore înaintea orei decolării – și să dețină toate documentele necesare călătoriei, așa cum le este solicitat de către compania aeriană transportatoare (bilet de avion, carte de identitate / pașaport, certificate de testare / vaccinare, cod QR PLF, etc.), se arată în anunțul Companiei Naționale Aeroporturi București.

Pasagerii sunt rugați să aibă răbdare și înțelegere față de personalul din aeroport care le va cere, pe lângă bilet și actul de identitate sau pașaport, documente medicale dat fiind contextul epidemiologic în care ne aflăm.

Aglomerație mare în aeroporturile din țară

Compania Națională Aeroporturi București anunță că cele mai multe aeroporturi europene și nu numai se confruntă în această perioadă cu aglomerația specifică sărbătorilor de iarnă când oamenii călătoresc foarte mult.

În acest context, valori ridicate de trafic continuă să fie înregistrate și pe fluxul de sosiri. Acestea sunt similare celor dinaintea Crăciunului.

Trebuie să știți că pentru reducerea timpului de verificare a documentelor la intrarea în țară, se mențin măsurile anunțate în zilele anterioare. Este vorba despre suplimentarea personalului aeroportului, al DSP dar și al Poliției de Frontieră și Jandarmeriei, utilizarea fluxului charter pentru maximizarea capacității și debarcarea secvențiată a pasagerilor la orele de vârf.

OFERA UN LIKE DACA ITI PLACE

www.revanger.com www.erguvanhaber.com www.erzurumozelders.com www.tekirdagtabldot.com www.gebzesaadet.com www.balikesiryenihaber.com www.ucanbalonmugla.com www.aymaras.com www.buyukorduhaber.com www.ambushm.com www.trabzonpostasi.com www.yalovaradyotv.com www.internetedirne.com www.duzcepark.com www.butuncanakkale.com www.ssgolfhotel.com www.ispartaradyonet.com www.tokathaberi.com www.tokathabersitesi.com www.escortlarrize.net www.sivashbr.net www.sivashaberci.com www.manisaotolastik.com www.yeniyasamgorukle.com www.alanyamado.com www.manavgatx.com