În brațele cui s-a întors Vulpița, după ce s-au făcut publice filmări intime cu ea: „Nouă ne place”

Toată lumea a fost șocată să afle că există niște filmări compromițătoare care o au la mijloc pe nimeni alta decât Vulpița. Cum noul sezon „Acces Direct” a debutat cu probleme pentru tânăra din Blăgești, este normal să și caute puțină alinare.

Nimic nu prevestea scandalul monstru care s-a dezlănțuit, luni seară, în platoul emisiunii „Acces Direct”! La scurt timp după ce s-a aflat că ar exista niște filmări intime compromițătoare, pe contul Vulpiței a fost postată o serie de filmări care arată lângă cine a fost în tot acest timp.

Lângă… Viorel, evident! Chiar dacă s-au tot certat și au susținut că nu se mai împacă, Veronica și Viorel tot unul la celălalt trag. Așa se face că, pe filmare, Veronica chiar i-a făcut o mică reclamă soțului ei.

„Vouă vă place de Viorel? Nouă ne place”, spune tânăra din Blăgești pe filmare, făcând referire la o piesă.

Filmări intime cu Vulpița, făcute publice

Dezvăluirea clipurilor compromițătoare a fost făcută în direct, la emisiune, iar reacția lui Viorel nu a fost deloc una bună, așa cum era de așteptat.

„Tu mai ai multe filmulețe de astea. Dacă eu te-am întrebat aici, în platou, dacă mai ai de gând să faci de astea, ce ai zis tu? Cine e băiatul acela, că eu nu-l cunosc. Acolo se aude glasul tău”, a spus Viorel.

Sursa: spynews.ro

OFERA UN LIKE DACA ITI PLACE

www.revanger.com www.erguvanhaber.com www.erzurumozelders.com www.tekirdagtabldot.com www.gebzesaadet.com www.balikesiryenihaber.com www.ucanbalonmugla.com www.aymaras.com www.buyukorduhaber.com www.ambushm.com www.trabzonpostasi.com www.yalovaradyotv.com www.internetedirne.com www.duzcepark.com www.butuncanakkale.com www.ssgolfhotel.com www.ispartaradyonet.com www.tokathaberi.com www.tokathabersitesi.com www.escortlarrize.net www.sivashbr.net www.sivashaberci.com www.manisaotolastik.com www.yeniyasamgorukle.com www.alanyamado.com www.manavgatx.com