În ce relații au rămas Nicoleta Voicu și Gheorghe Turda. Ce a declarat cântăreața - RADIO FX NET

În ce relații au rămas Nicoleta Voicu și Gheorghe Turda. Ce a declarat cântăreața

Nicoleta Voicu a împlinit 50 de ani pe 1 februarie, iar fostul ei iubit, interpretul de muzică populară Gheorghe Turda nu i-a spus La mulți ani. Se pare că cei doi foști iubiți nu au rămas în relații bune, iar artista nu s-a sfiit să recunoască situația reală dintre ei.

Ce a spus Nicoleta Voicu despre Gheorghe Turda

Interpreta de muzică populară a declarat pentru Click! că aniversarea de 50 de ani este cea mai frumoasă din viața ei, că este împlinită și are înțelepciunea de a vedea partea plină a paharului. Fostul ei iubit nu a felicitat-o, dar Nicoleta Voicu nici nu s-a așteptat la asta pentru că a spus că acest capitol este încheiat până la finalul zilelor ei.

Sunt capitole în viață pe care le-am încheiat o dată pentru totdeauna, iar acest capitol îmi este încheiat până la sfârșitul zilelor mele. Sunt persoane cu care vrei să păstrezi o relație, atunci când se închide o situație și persoane cu care nu! Iar el face parte din categoria persoanelor cu care nu vreau să mai am ceva, să am vreun fel de relație. E un capitol încheiat până la sfârșitul zilelor mele, a declarat Nicoleta Voicu pentru Click!

Artista a spus că este fericită și că îi mulțumește lui Dumnezeu că este sănătoasă. Nicoleta Voicu nu își amintește să fi avut vreo aniversare nefericită.

Nicoleta Voicu și Gheorghe Turda, despărțire cu scandal

Cei doi interpreți de muzică populară au avut o relație cu năbădăi până în 2019 când s-au separat definitiv. Și-au adus tot felul de acuze unul altuia, iar acum nu-și vorbesc de nicio culoare. Nicoleta Voicu a spus că nu este genul de persoană care să poarte ranchiună și că atunci când are probleme cu cineva, spune:

Dă-i, Doamne, griji persoanei respective, așa încât să uite de grija mea, sunt cuvintele artistei.

În urmă cu aproape un an, interpreta de muzică populară spunea că fostul ei iubit i-a trimis trei citații în care era avertizată să nu-i mai pomenească acestuia numele în spațiul public. La acea vreme Nicoleta Voicu era uimită de faptul că Turda procedează astfel, când fix el continuă să facă declarații la adresa ei.

OFERA UN LIKE DACA ITI PLACE

www.revanger.com www.erguvanhaber.com www.erzurumozelders.com www.tekirdagtabldot.com www.gebzesaadet.com www.balikesiryenihaber.com www.ucanbalonmugla.com www.aymaras.com www.buyukorduhaber.com www.ambushm.com www.trabzonpostasi.com www.yalovaradyotv.com www.internetedirne.com www.duzcepark.com www.butuncanakkale.com www.ssgolfhotel.com www.ispartaradyonet.com www.tokathaberi.com www.tokathabersitesi.com www.escortlarrize.net www.sivashbr.net www.sivashaberci.com www.manisaotolastik.com www.yeniyasamgorukle.com www.alanyamado.com www.manavgatx.com