ÎN CE RELAȚII ERAU CLANURILE RINU ȘI DUDUIANU ÎNAINTE DE OMOR. CE MESAJ I-A TRANSMIS CIPRIAN PIAN UNUIA DINTRE RIVALI

Răsturnare de situație în cazul uciderii lui Emi Pian. Se pare că cel care a fost suspectat, inițial, că i-a luat viața era prieten apropiat al clanului Duduianu. Mai mult, atât Emi, cât și Ciprian Pian îl considerau ca pe un frate. Iar interacțiunile acestora de pe rețelele de socializare sunt dovada acestui fapt. 

Cu doar o lună înainte de tragedie, Laurențiu Duduianu, cunoscut drept Ciprian Pian, și Napy, își transmiteau salutări unul altuia pe rețelele de socializare. Napy a postat o fotografie pe contul său personal de Instagram, la sfârșitul lunii iunie, iar primul care a reacționat la postare a fost chiar Laurențiu Duduianu.

„Te pup, vărule”, este mesajul pe care Ciprian Pian îl trimitea la vremea respectivă către mebrul clanului Rinu. În același sentiment Napy i-a răspuns: „Te pup, Cip”. Se pare că între cele două clanuri, la momentul respectiv, nu exista nicio neînțelegere, însă acest lucru avea să se schimbe în curând. Mai mult chiar, și Emi Pian și-a declarat apropierea față de Napy prin intermediul unui live pe Facebook.

Napy și Ciprian Pian, apropiați pe rețelele de socializare

„Napy, frățiorul meu”

Emi Pian a mărturisit, în urmă cu ceva timp, că Napy îi este foarte apropiat, ca un frate. Florin Mototolea a făcut un „live” pe rețelele de socializare, la scurt timp după ce a ieșit din închisoare, în care a vorbit cu Napy și în care îi spunea că îi este foarte dor de el. 

„Napy, frățiorul meu! Să trăiască copiii tăi, Napy! Să-ți dea Dumnezeu sănătate, vărule și… condoleanțe! (Pentru o rudă a lui Napy – n.r.) Îmi pare rău din suflet, să mor eu dacă te mint, știi că îl respectam  foarte mult. Tu și copiii tăi sunteți ca familia mea, să mor eu dacă te mint, cât oi trăi eu pe pământ! Sunt lângă tine și lângă băieții tăi. Trăiască nepoții și soția și tot ce iubești.

Napy, dacă ieși pe afară, pe aici, fără muzică, fără alea. Fac și eu un berbec. Treci pe la fratele tău, bem un pahar de vin, că nu te-am văzut de doi ani. Să mor eu de nu mi-e dor de tine”, îi transmitea Emi Pian lui Napy, în urmă cu puțin timp.

Emi Pian, live pe Facebook

Emi Pian, mesaj de adio

Decesul lui Emi Pian a venit ca o lovitură puternică pentru toți cei care îl cunoșteau. Nimeni nu se aștepta la sfârșitul tragic al liderului clanului Duduianu, care s-a stins din viață după ce a fost înjunghiat.

Chiar dacă moartea sa a fost surprinzătoare pentru toată lumea, se pare că Emi Pian a prevestit, într-un fel, ce avea să se întâmple. Într-un live pe rețelele de socializare acesta își mărturisește sentimentele sincere pentru frații săi, cărora le transmite un mesaj emoționat.

Totul pare să fie cumva un mesaj de adio, Emi Pian parcă presimțind că nu avea să îi mai vadă niciodată.

„Dacă se uită frații mei la live-ul ăsta, eu unul pot să le spun direct… Îi iubesc foarte mult! Pe toți în egală măsură”, a spus Emi Pian, cu ochii în lacrimi.

Sursa: cancan.ro

OFERA UN LIKE DACA ITI PLACE

www.revanger.com www.erguvanhaber.com www.erzurumozelders.com www.tekirdagtabldot.com www.gebzesaadet.com www.balikesiryenihaber.com www.ucanbalonmugla.com www.aymaras.com www.buyukorduhaber.com www.ambushm.com www.trabzonpostasi.com www.yalovaradyotv.com www.internetedirne.com www.duzcepark.com www.butuncanakkale.com www.ssgolfhotel.com www.ispartaradyonet.com www.tokathaberi.com www.tokathabersitesi.com www.escortlarrize.net www.sivashbr.net www.sivashaberci.com www.manisaotolastik.com www.yeniyasamgorukle.com www.alanyamado.com www.manavgatx.com