În ce rochie a fost înmormântată Printesa Diana? Imagini rare din timpul funeraliilor sale FOTO

În ce rochie a fost înmormântată Printesa Diana_

În ce rochie a fost înmormântată Printesa Diana? În curând se vor împlini 24 de ani de la moartea Prințesei Diana, femeia care le-a cucerit inimile tuturor oamenilor. Fosta soție a Prințului Charles a avut o viață scurtă, dar intensă. Recent, Casa Regală a fost din nou în doliu, după ce Prințul Philip s-a stins din viață, fiind înmormântat sâmbătă, 17 aprilie. Se știe că Diana era pasionată de modă, având numeroase apariții de excepție. Astfel, multă lume s-a întrebat cum ce a fost îmbrăcată mama fraților William și Harry în ziua înmormântării.

În ce rochie a fost înmormântată Printesa Diana? Imagini rare din timpul funeraliilor sale FOTO

În ce rochie a fost înmormântată Printesa Diana? La 31 august 1997, Printesa Diana și iubitul ei, Dodi Al Fayed, omul de afaceri de origine egipteană, au murit într-un accident rutier, după ce șoferul care conducea mașina în care se aflau cei doi, încerca să scape de paparazzi. Diana a murit într-un accident în tunelul stradal numit Pont de l’Alma din Paris. împreună cu Dodi Al-Fayed și cu șeful securității de la Hotelul Ritz din Paris. A fost transportată la spital cu răni grave la nivelul pieptului, dar câteva ore mai târziu, medicii au anunțat decesul prințesei. Moartea tragică a Dianei a provocat o răbufnire de sentimente naționale din partea britanicilor, iar persoane îndoliate au adus peste două milioane de buchete de flori la palatele regale și au stat la coadă 12 ore pentru a se semna în cartea de condoleanțe.

Funeraliile Prințesei Diana au avut loc în Westminster Abbey pe 6 septembrie 1997. Înmormântarea a avut loc în particular, participând doar prințul Charles, fiii săi, frații și surorile, o prietenă și un preot. Multă lume s-a întrebat cum a fost îmbrăcată Diana la propria înmormântare. În timpul vieții, aceasta strălucea când își făcea apariția la evenimentele importante.

Pentru a fi o adevărată stea, Diana a fost îmbrăcată într-o rochie neagră, cu mâneci lungi, ținută creată de Catherine Walker. Culmea e că rochia o alesese chiar ea, în urmă cu câteva zile, pentru un eveniment social la care voia să ia parte. De asemenea, în mâini i-a fost așezat un rozmarin, un cadou primit de la Maica Tereza care a murit în aceeași săptămână cu Diana. Mormântul Prințesei Diana se află pe o insulă în cadrului teritoriului Parcului Althorp, unde se află căminul familie Spencer. Locul are o potecă mărginită de 36 de stejari, marcând fiecare an al vieții prințesei. Mai mult, de 24 de ani, patru lebede negre înoată pe lac, plutind alături de trandafirii albi, florile preferate ale Prințesei Diana.

De ce a fost îngropată într-un sicriu de plumb

Potrivit informațiilor apărute în presa de la acea vreme, trupul neînsuflețit al Prințesei Diana a fost depus într-un sicriu de plumb, iar motivul este unul incredibil. Totul are de-a face cu condițiile suspecte în care aceasta a murit. Astfel, potrivit specialiștilor, autoritățile au luat această decizie pentru o mai bună prezervare, în cazul în care vor dori să preleveze noi dovezi. O altă justificare are de-a face cu tradiția regală. Este de notorietate faptul că fețele regale sunt îngropate în sicrie de plumb.

Ce relație au avut Prințul Philip cu Prințesa Diana

Diana a intrat foarte repede în atenția presei, iar spre deosebire de ea, Familia Regală nu a luat faimă atât de personal. Diana și Prințul Philip s-au întâlnit pentru prima dată când aceasta avea 19 ani. Ducele și-a dat seama repede că trebuie să o protejeze foarte mult și i-a spus fiului său, Charles, să o ia de soție sau să o lase să plece. De-a lungul anilor, Charles a fost gelos pe popularitatea fostei soții și nu a făcut niciun efort pentru a-i împărtăși interesele.

OFERA UN LIKE DACA ITI PLACE

www.revanger.com www.erguvanhaber.com www.erzurumozelders.com www.tekirdagtabldot.com www.gebzesaadet.com www.balikesiryenihaber.com www.ucanbalonmugla.com www.aymaras.com www.buyukorduhaber.com www.ambushm.com www.trabzonpostasi.com www.yalovaradyotv.com www.internetedirne.com www.duzcepark.com www.butuncanakkale.com www.ssgolfhotel.com www.ispartaradyonet.com www.tokathaberi.com www.tokathabersitesi.com www.escortlarrize.net www.sivashbr.net www.sivashaberci.com www.manisaotolastik.com www.yeniyasamgorukle.com www.alanyamado.com www.manavgatx.com