În Italia există o localitate fără niciun caz de coronavirus confirmat!

Specialiștii se întreabă cum este posibil ca într-o localitate din nordul Italiei, zona cea mai afectată de pandemia de coronavirus, nu a fost înregistrat până în prezent niciun caz de infectare cu COVID-19. Aceștia intenționează să studieze cazul comunei pentru a stabili dacă există un motiv pentru care locuitorii săi par imuni la virusul care a ucis în Peninsulă peste 14.000 de persoane

Italia continuă să se confrunte cu un scenariu de groază cauzat de epidemia de coronavirus, care a dus până în prezent la moartea a 15.362 de persoane și la un număr total de 124.632 de cazuri de infectare cu COVID-19.

În Italia există o localitate fără niciun caz de coronavirus confirmat!

Dintre acestea, 49.118 au fost înregistrate numai în Lombardia, unde au decedat 8.656 persoane. Cu toate acestea, în comuna Ferrera Erbognone din provincia Pavia, aflată în Lombardia, nu a fost confirmat până în prezent niciun caz de infectare cu coronavirus printre cei 1200 de locuitori ai acesteia.

Unul dintre locuitorii comunei a decalat că pur și simplu au avut norocul ca virusul să îi ocolească. Pentru alții, singura explicație este aceea că cele 1200 de persoane care locuiesc în Ferrera Erbognone au respectat cu strictețe măsurile impuse de Guvern și nu au încălcat regimul de carantină. Acest caz a atras atenția Institutului de Neurologie Casimiro Mondino din Pavia, care intenționează să recolteze probe de sânge locuitorilor pentru a stabili dacă în compoziția acestuia există anticorpi. Până la data de 2 aprilie, oricare dintre aceștia putea face o rezervare pentru efectuarea unei analize hematologice a sângelui. Specialiștii speră că acest studiu le poate oferi informații importante în ceea ce privește epidemia care face ca Italia să fie martora unui scenariu apocaliptic.

Primarul comunei Ferrera Erbognone a declarat că într-o singură dimineață, 150 de persoane s-au oferit să participe la acest studiu, în unele cazuri fiind vorba de familii întregi. Acesta a adăugat că Institutul de Neurologie urmărește să ajungă la 1000 de probe de sânge recoltate.

OFERA UN LIKE DACA ITI PLACE

www.revanger.com www.erguvanhaber.com www.erzurumozelders.com www.tekirdagtabldot.com www.gebzesaadet.com www.balikesiryenihaber.com www.ucanbalonmugla.com www.aymaras.com www.buyukorduhaber.com www.ambushm.com www.trabzonpostasi.com www.yalovaradyotv.com www.internetedirne.com www.duzcepark.com www.butuncanakkale.com www.ssgolfhotel.com www.ispartaradyonet.com www.tokathaberi.com www.tokathabersitesi.com www.escortlarrize.net www.sivashbr.net www.sivashaberci.com www.manisaotolastik.com www.yeniyasamgorukle.com www.alanyamado.com www.manavgatx.com