ÎN SFÂRȘIT! ANDREEA BĂLAN A FĂCUT PUBLIC MOTIVUL DIVORȚULUI DE GEORGE BURCEA: „A MINȚIT”

Au trecut mai bine de 4 luni de când Andreea Bălan anunța separarea de George Burcea. De atunci, artista a lansat două melodii prin intermediul cărora le-a transmis fanilor tot ceea ce simte în legătură cu această perioadă grea din viața ei, dar a și scos la iveală detalii importante care au dus la ruperea mariajului cu tatăl fetițelor sale. 

Multă lume s-a întrebat, de-a lungul timpului, care a fost adevăratul motiv al divorțului dintre Andreea Bălan și George Burcea.

Prin intermediul melodiilor sale, Andreea Bălan a scos la iveală informații importante despre mariajul eșuat cu George Burcea. Mai exact, ultima melodie lansată de Andreea Bălan, care se numește „Am crezut în basme” reflectă fix ideea despărțirii dintre ea și tatăl fetițelor sale, dar și motivul care a dus la ruptură.

Minciuna, motivul divorțului dintre Andreea Bălan și George Burcea?

Andreea Bălan vorbește despre visuri spulberate, minciuni și durerea despărțirii, ceea ce ne face să credem că unul dintre motivele divorțului dintre artistă și soțul său este minciuna.

„Eu am crezut în basme cu final fericit
Până am văzut că-n fiecare castel
E un Făt-Frumos ce a mințit,
Am crezut în povestea cu destin împlinit
Până am văzut că și destinul e-un drum cam abrupt
Dar eu nu l-am ocolit ✨” sunt câteva dintre versurile din noua melodie a Andreei Bălan. 

Andreea Bălan, piesă inspirată din povestea ei de dragoste cu George Burcea

Recent, Andreea Bălan a lansat o nouă piesă, care este inspirată din povestea ei de dragoste cu George Burcea. Versurile melodiei sunt extrem de emoționante și par a fi îndreptate către fostul partener de viață. De asemenea, artista a folosit una dintre rochiile de mireasă de la nunta lor pentru filmările clipului.

Sursa: cancan.ro

OFERA UN LIKE DACA ITI PLACE

www.revanger.com www.erguvanhaber.com www.erzurumozelders.com www.tekirdagtabldot.com www.gebzesaadet.com www.balikesiryenihaber.com www.ucanbalonmugla.com www.aymaras.com www.buyukorduhaber.com www.ambushm.com www.trabzonpostasi.com www.yalovaradyotv.com www.internetedirne.com www.duzcepark.com www.butuncanakkale.com www.ssgolfhotel.com www.ispartaradyonet.com www.tokathaberi.com www.tokathabersitesi.com www.escortlarrize.net www.sivashbr.net www.sivashaberci.com www.manisaotolastik.com www.yeniyasamgorukle.com www.alanyamado.com www.manavgatx.com