AD

CURIOZITATI

În timp ce săpau, au găsit o ladă misterioasă! Când au deschis-o, au rămas fără cuvinte! Nu le-a venit să creadă ce se afla în interior!

todayoctombrie 27, 2017

Background
share close
AD
AD

Doi voluntari din Rusia, cunoscuți pentru pasiunea lor de a descoperi lucruri îngropate în pâmânt, au avut parte de surpriza vieții lor.

Obișnuiți să găsească de-a lungul timpului tot felul de lucruri, de data aceasta nu se așteptau să descopere zilele trecute ceva cu totul și cu totul neonișnuit.

Au confecționat un detector de metale cu ajutorul căruia investighează secretele pământului și au trecut la treabă.

Cei doi au ajuns în atenția presei după ce, de curând, au găsit o ladă în care se aflau mai multe lucruri personale ale unui ofițer din armata nazistă. Printre lucrurile descoperite, în ladă se aflau o cutie de trabucuri, sticle de rom jamaican și ceva mărci germane din timpul celui de-al Doilea Război Mondial.

Iată imaginile!

 

Un obiect MISTERIOS, văzut pe cer, deasupra Rusiei. Ce era globul uriaş de lumină

Locuitorii din Siberia, care au văzut un glob uriaş de lumină pe cer, au crezut că e vorba de o invazie a extratereştrilor. Adevărul este că există o explicaţie, deşi pe cer şi-a făcut apariţia un obiect neidentificat, care a fost văzut şi fotografiat de localnici.
Ceea ce a fost vizibil pentru locuitorii din regiunea Yamalo-Nenets a fost un glob uriaş de lumină, care a apărut deasupra pădurii şi a părut chiar că devine mai strălucitor în timp.

Un celebru fotograf siberian, Serghei Anisimov, a explicat: “Am fost uluit timp de câteva minute. Nu înţelegeam ce se întâmplă. Blogul de sticlă s-a ridicat pe cer din spatele pădurii şi s-a mutat în direcţia în care eram eu. Iniţial am crezut că este vorba de o uriaşă lanternă, dar la felul în care se mişca mi-am dat imediat seama că nu poate fi vorba de aşa ceva”. Multe alte persoane susţin că au avut impresia că a venit Apocalipsa.

Fotografii urmăreau Aurora Boreală, iar explicaţia e extrem de simplă: nu e vorba nici de o invazie extraterestră, nici de Apocalipsă. Rusia a lansat mai multe rachete balistice din cosmodromul din Plesetsk către poligonul din Kura în Kamceatka, iar globul de lumină era dâra lăsată de o rachetă balistică intercontinentală Topol. Unul dintre fotografii ruşi a explicat că, din greşeală, a fotografiat lansarea unei rachete secre.

 

 

 

sursa:romaniastar.ro/realitatea.net

AD

Written by: admin

Rate it

AD
AD
AD
AD
0%
www.revanger.com www.erguvanhaber.com www.erzurumozelders.com www.tekirdagtabldot.com www.gebzesaadet.com www.balikesiryenihaber.com www.ucanbalonmugla.com www.aymaras.com www.buyukorduhaber.com www.ambushm.com www.trabzonpostasi.com www.yalovaradyotv.com www.internetedirne.com www.duzcepark.com www.butuncanakkale.com www.ssgolfhotel.com www.ispartaradyonet.com www.tokathaberi.com www.tokathabersitesi.com www.escortlarrize.net www.sivashbr.net www.sivashaberci.com www.manisaotolastik.com www.yeniyasamgorukle.com www.alanyamado.com www.manavgatx.com