ÎNCĂ O ORDONANȚĂ MILITARĂ ÎN ROMÂNIA! MĂSURI DRACONICE ÎN LUPTA CU COVID-19

Ludovic Orban, premierul României, i-a solicitat lui Marcel Vela, ministrul Afacerilor Interne, să pună la punct o nouă Ordonanță Militară, în care să fie stipulată, clar, perioada de izolare, dintre curse, a șoferilor responsabili cu transportul de mărfuri cât timp țara este în criză pandemică și situație de urgență.  

Cred că ar fi binevenită o ordonanță militară, prin care să eliminăm completarea chestionarelor, a declarațiilor de către șoferii străini pentru a elibera zona și a fluidiza traficul. Așadar, nu mai completează chestionarul, semnează doar declarația că în 48 de ore părăsesc România, cu amendamentul că se opresc doar în stațiile de benzină și parcările impuse prin acel coridor verde de către Ministerul Transporturilor”, a declarat premierul Ludovic Orban.

Noua Ordonanță Militară va obliga persoanele care vin în România din Marea Britanie, Belgia, SUA, Turcia, Austria, Olanda și Elveția să intre automat în carantină instituționalizată pentru o perioadă de 14 zile.

sursa : cancan.ro

OFERA UN LIKE DACA ITI PLACE

www.revanger.com www.erguvanhaber.com www.erzurumozelders.com www.tekirdagtabldot.com www.gebzesaadet.com www.balikesiryenihaber.com www.ucanbalonmugla.com www.aymaras.com www.buyukorduhaber.com www.ambushm.com www.trabzonpostasi.com www.yalovaradyotv.com www.internetedirne.com www.duzcepark.com www.butuncanakkale.com www.ssgolfhotel.com www.ispartaradyonet.com www.tokathaberi.com www.tokathabersitesi.com www.escortlarrize.net www.sivashbr.net www.sivashaberci.com www.manisaotolastik.com www.yeniyasamgorukle.com www.alanyamado.com www.manavgatx.com