Incendiu catastrofal în Indonezia. A ars una dintre cele mai mari rafinării - RADIO FX NET

Incendiu catastrofal în Indonezia. A ars una dintre cele mai mari rafinării

Un incendiu catastrofal a izbucnit la una dintre cele mai mari rafinării din Indonezia. Până la această oră bilanțul autorităților arată cel puțin 20 de răniți și alți câțiva dați dispăruți.

Incendiu la o rafinărie de petrol din Indonezia

Un incendiu devastator a cuprins o rafinărie de petrol din Indonezia. Aproximativ 1.000 de persoane au fost evacuate, însă există și răniți, atât din interiorul rafinării, cât și localnici care se aflau în zonă în timpul deflagrației extrem de puternice.

Incendiul a izbucnit la rafinăria Balongan, condusă de firma petrolieră de stat Pertamina, la ora locală 00:45, luni (17:45 GMT duminică).

Cauzele incendiului nu sunt cunoscute până la această oră. Potrivit oficialităților, incendiul a izbucnit duminică seara, imediat după miezul nopții, în timpul unei furtuni puternice, cu fulgere și tunete.

Am simțit mai întâi un miros puternic de combustibil, atât de tare încât mă durea nasul, și am auzit un fel de tunet, a povestit un localnic din apropiere la postul Metro TV, citat de Reuters.

Imaginile TV și videoclipurile de pe rețelele de socializare au arătat că luni dimineață, pompierii încă se aflau la fața locului încercând să stingă flăcările.

Cinci persoane se află internate în spital, în stare gravă, cu arsuri, iar altele 15 au arsuri minore.

Localnicii au fost evacuați în timpul deflagrației

Rafinăria Balongan este una dintre cele mai mari rafinării din Indonezia (1991) și, de asemenea, una dintre cele mai importante, deoarece alimentează combustibil și produse petrochimice în Jakarta.

Pentru că au fost afectați și localnici, Kurtubi, este membru al Comisiei pentru afaceri energetice a Camerei Reprezentanților, a cerut, o evaluare a distanțelor dintre rafinăriile de petrol și zonele rezidențiale din Indonezia.

Luni, în cadrul unei conferințe de presă, reprezentanții rafinăriei au declarat că incendiul nu a afectat capacitățile de procesare ale rafinăriei și că angajații și-ar putea relua activitatea în câteva zile.Incendiu catastrofal în Indonezia. A ars una dintre cele mai mari rafinării

Incendiu catastrofal în Indonezia. A ars una dintre cele mai mari rafinării

Compania petrolieră a mai precizat că va închide rafinăria și că efectuează controlul fluxului de petrol pentru a preveni orice răspândire ulterioară.

Rafinăria Balongan, care se află la aproximativ 200 km (125 mile) la est de capitala Jakarta și măsoară cel puțin 340 de hectare, poate prelucra 125.000 de barili pe zi.

Incendiu la un spital suport Covid-19 din Mumbai, India

Săptămâna trecută a avut loc un incendiu devastator la un spital suport Covid-19 din Mumbai, India. Unitatea spitalicească se afla la etajul al patrulea al unui centru comercial. Toți pacienții au fost evacuați la timp.

OFERA UN LIKE DACA ITI PLACE

www.revanger.com www.erguvanhaber.com www.erzurumozelders.com www.tekirdagtabldot.com www.gebzesaadet.com www.balikesiryenihaber.com www.ucanbalonmugla.com www.aymaras.com www.buyukorduhaber.com www.ambushm.com www.trabzonpostasi.com www.yalovaradyotv.com www.internetedirne.com www.duzcepark.com www.butuncanakkale.com www.ssgolfhotel.com www.ispartaradyonet.com www.tokathaberi.com www.tokathabersitesi.com www.escortlarrize.net www.sivashbr.net www.sivashaberci.com www.manisaotolastik.com www.yeniyasamgorukle.com www.alanyamado.com www.manavgatx.com