Incendiu puternic în plină stradă! Un transformator de pe un stâlp a luat foc

Un incendiu puternic are loc în aceste momente în Capitală. Un transformator de pe un stâlp a luat foc, iar traficul este complet paralizat într-o zonă circulată din cartierul Rahova.

Incendiu în plină stradă! Traficul a fost oprit

UPDATE: Potrivit STB, sunt afectate şi liniile 8 şi 23, iar pentru preluarea călătoriile s-a format o linie de navetă de autobuze. A fost nevoie doar de o autospecială care a rezolvat situația rapid.

Daniel Vasile a mai spus că la intersecţia Sebastian cu Rahova a mai fost un incident. Mai exact, A fost degajat fum la un tramvai cu călători, iar specialiștii au acționat cu un stingător. Nici acolo nu au existat victime și incidentul a fost unul trecător.

Situație gravă în sectorul 5 al Capitalei, unde un transformator de pe un stâlp a luat foc în urmă cu câteva momente. Pompierii au ajuns la fața locului și se luptă cu flăcările chiar acum. Flăcările au izbucnit chiar în stația de tramvai Sebastian, iar traficul în zonă este paralizat. Fumul extrem de dens s-a extins cu repeziciune.

Incediu Rahova

Incendiu Rahova. Sursa foto: facebook.com

Din fericire nu există victime până la această oră, pompierii au reușit să stingă focul înainte ca acesta să se extindă la o mașină aflată în imediata apropiere.

Știre în curs de actualizare

OFERA UN LIKE DACA ITI PLACE