Incident feroviar în județul Teleorman. A fost activat Planul Roșu de intervenție

Un tren care circula pe ruta Arad – București Nord s-a oprit brusc. Din acest motiv, mai multe persoane au fost rănite. Trei dintre acestea au fost transportate la spital.

a

Incidentul a fost anunțat prin apel la 112. Inițial, s-a crezut că trenul a deraiat. Din acest motiv, autoritățile au activat Planul Roșu de intervenție.

Ajunse la fața locului, echipele de intervenție au constat că accidentul feroviar nu se confirmă.

Călătorii au fost preluați de două microbuze ISU, care i-au transportat către gara din Roșiorii de Vede.

În jurul orei 04:00, un apel la 112 anunța un accident feroviar, un tren de călători care a deraiat în județul Teleorman, între Roșiorii de Vede si Măldăeni.

Astfel, pentru gestionarea eficientă a evenimentului, a fost activat Planul Roșu de Intervenție, care presupune suplimentarea echipajelor operative, inclusiv a celor medicale la fața locului.

Odată ajunse, forțele de intervenție au constatat că accidentul feroviar nu se confirma. Trenul circula pe ruta Arad – București Nord și s-a oprit brusc.

Mai multe persoane au fost evaluate la fața locului de echipajele medicale, trei victime fiind transportate la spital.

La acest moment, călătorii sunt transportați cu două microbuze ISU către gara din Roșiorii de Vede.

Forțe angrenate:

ISU TR: 7 ambulanțe SMURD, 1 Autospecială pentru Transport Victime Multiple, 3 autospeciale de descarcerare, 2 microbuze, 8 ambulanțe SAJ;

ISU OT: 1 Autospecială pentru Transport Victime Multiple, 1 autospecială de descarcerare grea, 5 ambulanțe SMURD;

ISU DJ: 1 Autospecială pentru Transport Victime Multiple, 1 autospeciala de descarcerare grea, 3 ambulanțe SMURD.

Au mai fost prealertate ISU AG, respectiv ISU B-IF”, a transmis Inspectoratul General pentru Situații de Urgență, care a precizat că Planul Rășu a fost dezactivat.

OFERA UN LIKE DACA ITI PLACE

www.revanger.com www.erguvanhaber.com www.erzurumozelders.com www.tekirdagtabldot.com www.gebzesaadet.com www.balikesiryenihaber.com www.ucanbalonmugla.com www.aymaras.com www.buyukorduhaber.com www.ambushm.com www.trabzonpostasi.com www.yalovaradyotv.com www.internetedirne.com www.duzcepark.com www.butuncanakkale.com www.ssgolfhotel.com www.ispartaradyonet.com www.tokathaberi.com www.tokathabersitesi.com www.escortlarrize.net www.sivashbr.net www.sivashaberci.com www.manisaotolastik.com www.yeniyasamgorukle.com www.alanyamado.com www.manavgatx.com