INCREDIBIL! CÂT A COSTAT NOTA DE PLATĂ ÎNTR-UN CUNOSCUT CLUB DE FIȚE DIN MAMAIA

Distracția pe litoral costă. Dacă pentru unele persoane, concediul pe litoral înseamnă câteva băi în mare și mâncat la împinge tava, pentru altele distracție începe de la cheltuirea unor sume exorbitante în cluburile de fițe din nordul stațiunii Mamaia.

Presa locală relatează un episod petrecut sâmbătă noapte într-un cunoscut club din Mamaia, când Mihai Gabriel Popescu, alias Mișu Popescu, zis și Mișu Pricopsitu, actorul din filmul produs de Codin Maticiuc și Matei Dima a lăsat în clubu o notă astronomică: 148.840,50 lei.

Astfel că, Mișu, alături de câțiva prieteni, a ”descins” în clubul de fițe din Mamaia, unde a avut parte de distracție la cote înalte. Pe litoral, Mișu Popescu nu s-a distrat singur, ci alături de o tânără domnișoară, Eliana, pe care a dus-o, recent, și în paradisul din Mikonos, dar și la St. Tropez. Cei doi par destul de apropiați în fotografii, semn că-i leagă mai mult decât o simplă prietenie. Ba chiar Mișu Popescu a spus că se simte drăgălaș în brațele tinerei.

Mișu Popescu trăiește în Miami, iar la vila acestuia au fost filmate multe dintre scenele filmului Miami Bici, după cum a dezvăluit Codin Maticiuc, care a jucat rolul principal în film alături de Matei Dima. Și Mișu Popescu face parte din distribuție, jucând rolul băiatului rău.

Sursa foto: Arhiva Cancan

OFERA UN LIKE DACA ITI PLACE

www.revanger.com www.erguvanhaber.com www.erzurumozelders.com www.tekirdagtabldot.com www.gebzesaadet.com www.balikesiryenihaber.com www.ucanbalonmugla.com www.aymaras.com www.buyukorduhaber.com www.ambushm.com www.trabzonpostasi.com www.yalovaradyotv.com www.internetedirne.com www.duzcepark.com www.butuncanakkale.com www.ssgolfhotel.com www.ispartaradyonet.com www.tokathaberi.com www.tokathabersitesi.com www.escortlarrize.net www.sivashbr.net www.sivashaberci.com www.manisaotolastik.com www.yeniyasamgorukle.com www.alanyamado.com www.manavgatx.com