Incredibil! Cum a fost surprinsă o femeie la geamul de la sufragerie. Vecinul a rămas mut!

Cum a fost surprinsă o femeie la geamul de la sufragerie

Incredibil! Cum a fost surprinsă o femeie la geamul de la sufragerie. Eveniment nemaiîntâlnit în Novosibirsk, oras din Rusia. O femeie a devenit virală în mediul online după ce a fost surprinsă în timp ce se bronza pe geamul din sufragerie. Vecinul, care a crezut inițial că femeia vrea să se arunce a fost cel care a imortalizat momentul.

Incredibil! Cum a fost surprinsă o femeie la geamul de la sufragerie. Vecinul a rămas mut!

Incredibil! Cum a fost surprinsă o femeie la geamul de la sufragerie. Un bărbat din Novosibirsk, Rusia a rămas uluit după ce și-a surprins vecina în timp ce făcea plajă chiar pe geamul de la sufragerie. Situația a început în momentul în care bărbatul a ajuns acasă și a mers pe balcon pentru a se relaxa. Ulterior, a observat un lucru care i-a atras atenția în blocul de vis-a-vis. Când s-a uitat mai atent, a văzut că la fereastra de la etajul doi apar piciorele unei femei. Inițial, acesta a crezut că femeia se aruncă, dar după și-a dat seama că vecina sa doar se bronza. Da, ați auzit bine!

Femeia a vrut cu orice preț să fie bronzată pe picioare, iar acesta era singurul mod, fără să se mai deplaseze de acasă. Amuzat de întreaga situație, bărbatul a făcut o serie de poze, pe care le-a postat ulterior pe rețelele de socializare. Într-un timp foarte scurt, imaginile cu ea au devenit virale și au stârnit hohote de râs în rândul internauților.

S-a urcat pe geam sa se bronzeze

Bronz în România! S-a urcat pe geam să se bronzeze fără să iasă din casă

Credeați că asemenea lucruri se întâmplă numai peste hotare? Ei bine, spre surprinderea tuturor, o româncă a decis să se bronzeze fără să mai plece de acasă. O tânără dintr-un cartier bucureștean a uimit pe toată lumea atunci când s-a urcat pe geamul de la bucătărie pentru a se bronza.

Tânăra era îmbrăcată sumar și a preferat să se bronzeze acasă în loc să meargă la plajă. Femeia s-a dat cu cremă de protecție și s-a urcat pe geam și s-a relaxat sub razele puternice ale soarelui. Vecinii, speriați că tânăra are în cap să recurgă la un gest necugetat, și-au dat seama că acesta nu vrea decât să se bronzeze. Ulterior, imaginile cu aceasta au fost postate pe rețelele de socializare, devenind virale.

OFERA UN LIKE DACA ITI PLACE

www.revanger.com www.erguvanhaber.com www.erzurumozelders.com www.tekirdagtabldot.com www.gebzesaadet.com www.balikesiryenihaber.com www.ucanbalonmugla.com www.aymaras.com www.buyukorduhaber.com www.ambushm.com www.trabzonpostasi.com www.yalovaradyotv.com www.internetedirne.com www.duzcepark.com www.butuncanakkale.com www.ssgolfhotel.com www.ispartaradyonet.com www.tokathaberi.com www.tokathabersitesi.com www.escortlarrize.net www.sivashbr.net www.sivashaberci.com www.manisaotolastik.com www.yeniyasamgorukle.com www.alanyamado.com www.manavgatx.com