Incredibil! Gheorghe Dincă – alias ”Monstrul din Caracal” – a scăpat de acuzațiile grave!

Procurorii au luat o decizie neașteptată! Gheorghe Dincă a scăpat de trei acuzații de viol, una dintre ele, referitoare la o fetiță de 5 ani. Ce spune avocata familiei Melencu despre dosarele care au fost clasate.

a

Pe data de 19 februarie, „monstrul din Caracal” s-a pocăit și a fost botezat în Penitenciarul din Craiova, acolo unde își ispășește pedeapsa. De curând, acesta a primit o veste bună în spatele gratiilor. A scăpat de trei acuzații de viol, una dintre ele, referitoare la o fetiță de 5 ani.

Gheorghe Dincă scapă de trei acuzații de viol

În timp ce au fost anchetate disparițiile Alexandrei Măceșanu și Luizei Melencu, procurorii au primit mai multe plângeri de viol și agresiune sexuală, pe numele lui Gheorghe Dincă.

De curând însă, Parchetul de pe lângă Judecătoria Caracal a clasat dosarul în care „monstrul din Caracal” era cercetat pentru acte sexuale cu trei victime, dintre care și o minoră, o fetiță de numai 5 ani.

”Dincă a fost cercetat pentru trei fapte de viol: una referitoare la o fetiță de 5 ani, una la o femeie care l-ar fi recunoscut că a violat-o în tinerețe, și la o alta pe care o chema să-i facă menajul.

S-a făcut disjungere, s-a stat cu dosarul până în toamna anului 2022, după care s-a dat clasare”, a dezvăluit Carmen Obârșanu, avocata familiei Melencu, scrie fanatik.ro.

După ce a început ancheta în cazul Caracal, pe numele lui Gheorghe Dincă au fost făcute o mulțime de plângeri de viol. O tânără susține că a fost abuzată cu 20 de ani în urmă, într-un cămin studențesc și că l-ar fi recunoscut pe acesta după ce i-ar fi văzut fotografia la televizor. În acest caz, prorcurorii au considerat că fapta poate fi considerată prescrisă, având în vedere că au trecut mai bine de două decenii.

Scrisoarea cutremurătoare a lui Gheorghe Dincă pentru familia Melencu

Într-o scrisoare pe care trimis-o familiei Melencu la finalul anului trecut, Gheorghe Dincă a spus că Luiza trăiește și că se roagă ca fata să apară și să le spună adevărul.

”Vă înțeleg supărarea, dar dacă sunteți oameni ce judecați lucrurile după acele probe științifice veți realiza fără nicio ezitare să descoperiți că Luiza dumneavoastră trăiește. Eu mă rog mereu să apară și să vă relateze adevărul Luiza, ca să nu vă mai lăsați influențați de această tâmpită de avocată Obârșanu. Oameni buni, numai eu știu prin ce am trecut în 26-07-2019 și câtă bătaie am primit în acea dimineață de la trupele de mascați din Slatina ca să iau asupra mea acele așa-zisele acuzații că eu am omorât fetele. Să dea Dumnezeu să nu treceți prin ce am trecut eu cu acești nebuni. Dacă nu o schimbați cu Moldovan veți regreta mai târziu”, a scris Gheorghe Dincă.

OFERA UN LIKE DACA ITI PLACE

www.revanger.com www.erguvanhaber.com www.erzurumozelders.com www.tekirdagtabldot.com www.gebzesaadet.com www.balikesiryenihaber.com www.ucanbalonmugla.com www.aymaras.com www.buyukorduhaber.com www.ambushm.com www.trabzonpostasi.com www.yalovaradyotv.com www.internetedirne.com www.duzcepark.com www.butuncanakkale.com www.ssgolfhotel.com www.ispartaradyonet.com www.tokathaberi.com www.tokathabersitesi.com www.escortlarrize.net www.sivashbr.net www.sivashaberci.com www.manisaotolastik.com www.yeniyasamgorukle.com www.alanyamado.com www.manavgatx.com