Incredibil! O femeie s-a îmbogățit după ce a tăiat o găină care nu făcea ouă de cinci ani

O femeie din China a avut parte de șocul vieții ei după ce a tăiat o găină care nu făcea niciun ou timp de cinci ani.

a

Găina care timp de cinci ani nu i-a fost de niciun folos, i-a adus femeii cam 350.000 de dolari.

O femeie s-a îmbogățit după ce și-a tăiat găina

Conform Realitatea.net, o femeie din China trebuia să se pregătească pentru o reuniune de familie, motiv pentru care a decis să taie o găină care nu îi făcea ouă timp de cinci ani.

Când a tăiat-o,Du Xiaoxia avea să aibă parte de cea mai mare surpriză din viața sa! Aceasta a găsit bila și credea că este vorba despre un ou mai mare, cu două gălbenușuri, însă, după ce a căutat informații pe Internet despre această descoperire. a aflat că această bilă este de fapt ceva mult mai mare.

Mai exact, femeia a găsit „aurul găinii „sau „comoara din găini”, care în China se caută foarte mult și costă o avere.

Un gram costă numai 3.000 de dolari, iar găina i-a lăsat femeii 115 grame prețioase. Când și-a dat seama că biata găină i-a lăsat o avere, Du Xiaoxia a dus sfera la un evaluator, iar acesta i-a confirmat originea și a sfătuit-o să meargă la un cumpărător.

Găina a îmbogățit-o cu 350.000 de dolari

Du Xiaoxia nu a crezut niciodată că există o asemenea comoară în găina, care timp de cinci ani nu i-a scos niciun ou.

Sărmana găină se pare că nu era înzestrată să depună ouă, dar ceea ce avea păsarea era o adevărată avere.

În China sfera sau aurul găinii este foarte căutată, iar femeia a reușit să se îmbogățească de pe urma unei gâini. Incredibil, dar adevărat!

Așadar, Du Xiaoxia a reușit să strângă o avere de aproximativ 350.000 de dolari de pe urma bietei găini.

Sursa: redactia.ro

OFERA UN LIKE DACA ITI PLACE

www.revanger.com www.erguvanhaber.com www.erzurumozelders.com www.tekirdagtabldot.com www.gebzesaadet.com www.balikesiryenihaber.com www.ucanbalonmugla.com www.aymaras.com www.buyukorduhaber.com www.ambushm.com www.trabzonpostasi.com www.yalovaradyotv.com www.internetedirne.com www.duzcepark.com www.butuncanakkale.com www.ssgolfhotel.com www.ispartaradyonet.com www.tokathaberi.com www.tokathabersitesi.com www.escortlarrize.net www.sivashbr.net www.sivashaberci.com www.manisaotolastik.com www.yeniyasamgorukle.com www.alanyamado.com www.manavgatx.com