INCREDIBILA POVESTE DE DRAGOSTE DINTRE NEAMȚUL FRITZ ȘI DULCINEEA DE LÂNGĂ COMĂNEȘTI. A PEDALAT 1.500 DE KILOMETRI SĂ O STRÂNGĂ ÎN BRAȚE, DAR A AJUNS ÎN TABĂRA PENTRU SINISTRAȚI

Un neamț a pedalat din Germania până în România, în căutarea iubitei pe care a cunoscut-o pe internet. Aventura s-a dovedit zadarnică, pentru că Dulcineea nu a fost de găsit. CANCAN.RO vă prezintă detaliile incredibile ale poveștii care l-ar face și pe Cervantes să pălească de invidie.

Pe scurt, povestea de dragoste dintre neamț și Dulcineea, de lângă Comănești, s-a terminat cu o țeapă, iar Fritz a ajuns în Tabăra pentru Sinistrați, pe banii băcăuanilor. Neamțul a cunoscut-o pe Dulcineea pe internet și s-a îndrăgostit atât de tare încât, a doua zi, și-a luat cortul în spinare, s-a urcat pe bicicletă și a pedalat 1.500 de kilometri ca să o strângă în brațe pe ceea care i-a făcut inima să tresară.

Așa arată camera unde a fost găzduit Fritz

Toată povestea îl are ca narator pe Sandu Crețu, șeful Departamentului de Protecție Civilă Bacău, cel care avea să-i ofere un pat și o masă neamțului.

Din Germania în Bucovina și înapoi

”A venit în România pentru iubirea lui, Dulcineea, despre care știa că locuiește într-o comună de lângă Comănești. A mers să o caute la ea acasă, dar Dulcineea nu a fost de găsit. S-a dus la primăria din localitate, de unde a fost îndrumat să o caute în Suceava… Odată ajuns în Bucovina, neamțul și-a dat seama că Dulcineea nu prea există.

Tabăra de refugiați unde a nimerit Fritz, în căutarea Dulcineei

Atunci a luat legătura cu cei de la asistență socială de acolo, care l-au întrebat de unde vine, iar el le spus tot itinerariul. Așa se face că l-au direcționat, înapoi, în Bacău, la noi, la Tabăra pentru Sinistrați”, povestește Sandu Crețu, șeful taberei, dar și al Departamentului de Protecție Civilă.

„Am zis să-i fac pe plac neamțului”

Fritz a stat aproape două săptămâni în tabără, dar nu oricum, ci cu pretenții.

”Când a ajuns aici, ne-a luat la întrebări: unde e televizorul? Unde e frigiderul? Unde e sala de mese? Pretenții peste pretenții. I-am spus că la noi nu e hotel. Astea sunt condițiile. Îi oferim un acoperiș, o masă, căldură, toate gratuit, și trebuie să se conformeze”, mai spune Sandu Crețu.

Sandru Crețu, șeful Departamentului de Protecție Civilă Bacău

Finalul poveștii este unul neașteptat.

”Ospitalieri, cum suntem noi, am zis să-i fac pe plac neamțului, ca să nu spună că ne-am purtat urât. Mi-am pierdut zile întregi cu el. A vrut să-i cumpăr niște țigări mai speciale și am căutat peste tot, dar nu am găsit. Așa că i-am cumpărat ce am găsit. Când i le-am dat, le-a aruncat spunându-mi că nu sunt cele pe care le-a vrut el… Apoi, a vrut să-i cumpăr un desert cu alune, și i-am cumpărat. În fiecare zi devenea din ce în ce mai obrăznicuț… Într-un final, neamțul și-a luat bagajul… și dus a fost”, încheie povestea șeful Taberei pentru Sinistrați din Bacău.

Sursa: cancan.ro

OFERA UN LIKE DACA ITI PLACE

www.revanger.com www.erguvanhaber.com www.erzurumozelders.com www.tekirdagtabldot.com www.gebzesaadet.com www.balikesiryenihaber.com www.ucanbalonmugla.com www.aymaras.com www.buyukorduhaber.com www.ambushm.com www.trabzonpostasi.com www.yalovaradyotv.com www.internetedirne.com www.duzcepark.com www.butuncanakkale.com www.ssgolfhotel.com www.ispartaradyonet.com www.tokathaberi.com www.tokathabersitesi.com www.escortlarrize.net www.sivashbr.net www.sivashaberci.com www.manisaotolastik.com www.yeniyasamgorukle.com www.alanyamado.com www.manavgatx.com