Inevitabilul s-a produs. Simona Halep: “cu îndurerare îmi anunț retragerea”

Din nefericire, inevitabilul s-a produs, iar Simona Halep nu va putea participa la Roland Garros 2021. Este pentru prima dată în ultimii ani când sportiva noastră ratează participarea la turnelul Roland Garros. Motivul pentru care a luat această decizie are legătură cu accidentarea sa.

Simona Halep nu participă la Rolan Garros 2021

Halep și-a anunțat retragerea de la turneul Roland Garros din acest an. Sportiva s-a accidentat grav la picior și nu există șanse să se refacă astfel încât să poată participa la turneu.

Printr-un mesaj pe Twitter, Simona Halep și-a exprimat tristețea cu privire la toată această situație, dar spune că a luat o decizie corectă.

Cu îndurerare îmi anunț retragerea de la Roland Garros anul acesta. Din păcate, ruptura din gamba mea stângă are nevoie de mai mult timp pentru a-și reveni, iar timpul este prea scurt. Retragerea dintr-un Grand Slam e împotriva tuturor instinctelor și aspirațiilor mele de atletă, dar este decizia corectă și singura pe care o puteam lua, a spus Halep.

Sportiva a mai spus că în perioada care urmează își va concentra energia asupra recuperării. Simona Halep s-a accidentat în timp ce era la WTA Roma. Se pare că accidentarea este mai serioasă decât s-a crezut inițial.

Gândul de a nu fi la Paris mă umple de tristețe, dar îmi voi concentra energia asupra recuperării, rămânând pozitivă și revenind pe teren de îndată ce este sigur să o fac. Roland Garros 2022, vin spre tine! Pe curând, este mesajul postat de Halep pe Twitter.

Roland Garros este turneul preferat al Simonei Halep. La această competiție, sportiva noastră a cucerit primul titlu de Grand Slam din carieră.

OFERA UN LIKE DACA ITI PLACE

www.revanger.com www.erguvanhaber.com www.erzurumozelders.com www.tekirdagtabldot.com www.gebzesaadet.com www.balikesiryenihaber.com www.ucanbalonmugla.com www.aymaras.com www.buyukorduhaber.com www.ambushm.com www.trabzonpostasi.com www.yalovaradyotv.com www.internetedirne.com www.duzcepark.com www.butuncanakkale.com www.ssgolfhotel.com www.ispartaradyonet.com www.tokathaberi.com www.tokathabersitesi.com www.escortlarrize.net www.sivashbr.net www.sivashaberci.com www.manisaotolastik.com www.yeniyasamgorukle.com www.alanyamado.com www.manavgatx.com