Informații importante ies la iveală! Detaliul care sugerează că Loredana Groza a divorțat: „Viața mea întreagă se destramă!”

Loredana Groza este una dintre cele mai cunoscute artiste de la noi din țară. Celebra cântăreață se bucură de mare succes, este iubită și îndrăgită de o mulțime de oameni, dar se pare că întâmpină probleme în plan sentimental. Un detaliu important a ieșit la iveală, care dezvăluie faptul că ar fi divorțat.

a

Loredana suferă în public

Loredana Groza este căsătorită Andrei Boncea de 24 de ani și au împreună și o fată. Mereu au pozat în cuplul perfect și niciodată nu au lăsat să se vadă problemele lor, dar se pare că lucrurile nu stau tocmai bine între ei. În ultima perioadă se vorbește tot mai mult despre divorțul dintre cei doi.

Lori nu a făcut nicio declarație până acum despre acest subiect, dar ies la iveală tot mai multe detalii. Pe lângă faptul că cei doi soți nu au mai fost văzuți împreună și Loredana a fost surprinsă de multe ori fără verighetă, se pare că acum a făcut o postare care a atras atenția.

Loredana a publicat o versurile unei melodii mai vechi, extrem de triste. Dacă analizăm cele scrise, artista suferă foarte tare și este măcinată de dorul persoanei iubite.

„Cad lacrimi pe hârtie/ Valsul lor îmbie dorul ascuns în mine

Zac așa de-o vreme/ Și fug iar de probleme

Nu reușesc să uit, să uit de tine/ Și nu mai vreau zilele, nopțile să le pierd

Pe străzile goale să alerg/ Vreau să mă-ntorc la tine

Viața mea întreagă se destramă dacă nu ești și tu/ Cu brațele deschise

Mă-nvelești în vise/ Hai, hai, hai, du-mă-n Rai, Iubirea mea”

Adevărul despre relația dintre Loredana și câștigătorul X Factor

În ultima vreme se vorbește tot mai mult despre o eventuală relație între Loredana și Nick Casciaro, tânărul care a câștigat X Factor, emisiunea unde cântăreața a fost în juriu. Cei doi au fost văzuți tot mai des împreună și asta le-a atras atenția fanilor.

Nick Casciaro a declarat clar că nu se pune problema de o relație între ei, iar Loredana a făcut afirmații la fel de ferme. De la celebra artistă aflăm că ea și Nick sunt două personaje pe scenă, care se înțeleg foarte bine și fac spectacol, așa cum își doresc fanii.

 „Nu s-a întâmplat nimic cu vreo intenție inițială. Lumea vrea povești de dragoste. Când ești pe scenă, ești un personaj. Nu înseamnă că asta se întâmplă și în viața reală. Contează foarte mult chimia dintre cele două personaje, masculin și feminin”, a mai zis ea.

OFERA UN LIKE DACA ITI PLACE

www.revanger.com www.erguvanhaber.com www.erzurumozelders.com www.tekirdagtabldot.com www.gebzesaadet.com www.balikesiryenihaber.com www.ucanbalonmugla.com www.aymaras.com www.buyukorduhaber.com www.ambushm.com www.trabzonpostasi.com www.yalovaradyotv.com www.internetedirne.com www.duzcepark.com www.butuncanakkale.com www.ssgolfhotel.com www.ispartaradyonet.com www.tokathaberi.com www.tokathabersitesi.com www.escortlarrize.net www.sivashbr.net www.sivashaberci.com www.manisaotolastik.com www.yeniyasamgorukle.com www.alanyamado.com www.manavgatx.com