INFORMAȚII INCREDIBILE DESPRE VULPIȚA ȘI VIOREL STEGARU. CUM AU AJUNS CEI DOI ÎN PARLAMENT ȘI CUM AU FENTAT MUNCA UN AN ÎNTREG

Nu mai este un secret pentru nimeni faptul că Vulpița și Viorel au fost personajele anului 2020. Fără școală, cei doi soți din Blăgești au ajuns în Capitală și au început să se creadă vedete, animați fiind de echipa emisiunii Acces Direct, care le-a oferit numeroase șanse de a munci și de a câștiga bani.

Deși li s-au oferit șanse nenumărate de a avea un trai decent și de a munci ca doi oameni normali, Vulpița și Viorel preferă să fie în continuare doi leneși și să creadă că totul le pică din cer.

Ceea ce nu mulți oameni știu este faptul că Vulpița și Viorel au ajuns în Parlament, ajutați fiind de echipa emisiunii Acces Direct. Viorel Stegaru, care nu muncise nici jumătate de an la un serviciu cu carte de muncă, avea de discutat „chestiunea subventiilor pentru proprietarii de teren”, cu însuși președintele comisiei pentru agricultură. Momentul difuzat la TV a ridiculizat instituția Parlamentului, iar situația a stârnit vâlvă. „Nu am știut cine sunt, că nu mă uit la acea emisiune. Am zis că sunt niște oameni, care au nevoie de un sfat și i-am primit. Nu am vrut circ la televizor, habar nu am avut care e situația lor”, s-a scuzat parlamentarul care i-a primit la comisia pentru agricultură, potrivit vremeanoua.ro.

Stegarii au spus „adio” celebrității

Deși reîntorși pe micul ecran, Vulpița și Viorel nu au mai avut parte de același succes ca odinioară. Cei doi soți din Blăgești au părăsit emisiunea și o doamnă cu suflet mare dintr-un sat din Buzău le-a dat chiar și o casă, pentru a putea locui departe de familia cu care s-au certat de atatea ori. Într-un final, Mirela Vaida a avut un atac dur la adresa celor doi, după ce ea și echipa emisiunii de la Antena 1 s-au străduit să le ofere un trai mai bun.

„Nu meritati nimic. Dacã ati stat un an la televizor si nu v-ati dat seama cã vi s-au oferit niste sanse enorme, sã faceti scoalã, sã vã luati permis auto, etc, sã câstigati niste bani, dar ati dat cu piciorul, atunci înseamnã cã sunteti…fãrã cuvinte”, le-a spus  moderatoarea Mirela Vaida.

Sursa: cancan.ro

💥 Pastila Emotionala cu Psiholog Ana-Cristina Babita, invitat special : Violeta Popa Psihoterapeut 💥 Subiectul Emisiunii: Dependenta emotionala la adulti.

OFERA UN LIKE DACA ITI PLACE

www.revanger.com www.erguvanhaber.com www.erzurumozelders.com www.tekirdagtabldot.com www.gebzesaadet.com www.balikesiryenihaber.com www.ucanbalonmugla.com www.aymaras.com www.buyukorduhaber.com www.ambushm.com www.trabzonpostasi.com www.yalovaradyotv.com www.internetedirne.com www.duzcepark.com www.butuncanakkale.com www.ssgolfhotel.com www.ispartaradyonet.com www.tokathaberi.com www.tokathabersitesi.com www.escortlarrize.net www.sivashbr.net www.sivashaberci.com www.manisaotolastik.com www.yeniyasamgorukle.com www.alanyamado.com www.manavgatx.com