Informații oficiale! Cum se simte acum Marina Voica, după ce a ajuns de urgență la spital

Marina Voica a ajuns deja la venerabila vârstă de 85 de ani. Celebra artistă a început să aibă mai multe probleme de sănătate de mai mult timp și acum a ajuns din nou la spital de urgență. Marea doamnă a muzicii ușoare a vorbit acum despre care este, exact, starea ei de sănătate.

De ce a ajuns Marina Voica la spital

Marina Voica are 85 de ani, abia împliniți, și problemele de sănătate nu o ocolesc. Celebra interpretă de muzică ușoară a avut mai multe complicații în ultima perioadă și a trecut și printr-o operație grea la inimă, semn că anii încep să-și spună cuvântul.

Deși este optimistă, puternică și își dorește să trăiască cât mai mult, Marina Voica nu este ocolită de probleme. Ieri a ajuns la spital de urgență, lucru ce a îngrijorat pe toată lumea, având în vedere situația în care se află.

Imediat ce s-a simțit mai bine, Marina Voica a dorit să le explice fanilor ei ce s-a întâmplat, de fapt, cu ea. Are un respect deosebit pentru cei care o iubesc și a considerat că este normal ca ei să fie informați. Astfel, artista a precizat că se simte bine în acest moment și nu a fost vorba de o problemă prea mare.

De curând a fost ziua ei, așa că a primit o mulțime de cadouri dulci și a consumat tot felul de preparate, lucru ce nu i-a făcut deloc bine. Aceasta a făcut o toxiinfecție alimentară din cauza faptului că a fost pofticioasă și a mâncat prea mult.

“Mi-au făcut perfuzie foarte puternică. În schimb am dormit foarte bine. Eram îngrijorată când am chemat salvarea, că de obicei aștept până se rezolva. Prea rău mi-a fost. Acolo totuși m-am liniștit, in jurul meu erau numai medici. Am avut o toxiinfecție alimentara și mi-au dat mai multe medicamente. Ma simt bine acum.”, a mărturisit Marina Voica la Antena Stars.

Marina Voica nu a vrut să cheme ambulanța

Marina Voica spune că a luat multe medicamente, a făcut perfuzii și acum se simte foarte bine. S-a simțit foarte rău și a fost foarte panicată, dar s-a calmat când a văzut că are în jurul ei o întreagă echipă de specialiști.

Deși la început nu a vrut să cheme ambulanța, pentru că de obicei așteaptă ca problemele să treacă de la sine, acum s-a simțit mult prea rău și s-a speriat. Inițial nu a vrut să meargă la spital, dar asistenta de pe salvare a reușit să o convingă, după multe argumente, rugăminți și explicații.

OFERA UN LIKE DACA ITI PLACE

www.revanger.com www.erguvanhaber.com www.erzurumozelders.com www.tekirdagtabldot.com www.gebzesaadet.com www.balikesiryenihaber.com www.ucanbalonmugla.com www.aymaras.com www.buyukorduhaber.com www.ambushm.com www.trabzonpostasi.com www.yalovaradyotv.com www.internetedirne.com www.duzcepark.com www.butuncanakkale.com www.ssgolfhotel.com www.ispartaradyonet.com www.tokathaberi.com www.tokathabersitesi.com www.escortlarrize.net www.sivashbr.net www.sivashaberci.com www.manisaotolastik.com www.yeniyasamgorukle.com www.alanyamado.com www.manavgatx.com