Ingredientul banal care îţi curăţă geamurile perfect! Trucul care te costă 5 lei

Iată ingredientul banal care îţi curăţă geamurile perfect! Trucul care te costă 5 lei și te va uimi!

a

De ce aveți nevoie pentru o curățare perfectă a geamurilor

Pentru a vă asigura că obțineți cele mai bune rezultate atunci când curățați ferestrele albe din PVC, am creat acest ghid util pentru cei care doresc să își curețe ferestrele în cel mai ecologic mod, fără chimicale, totul pe bază de oțet!

  • Aspirator cu o duză cu perie moale
  • Oțet alb și soluție de apă caldă
  • Un burete sau o cârpă neabrazivă
  • Cârpe reutilizabile din microfibre
  • Sticlă cu pulverizator

Curăță geamurile cu oțet

Pasul 1: Deschideți ferestrele cât de mult puteți și treceți cu aspiratorul peste fiecare parte a acestora. Acest lucru va îndepărta orice exces de murdărie.

Pasul 2: Amestecați o soluție ecologică de curățare a ferestrelor folosind o parte de oțet alb distilat și patru părți de apă caldă. Folosind buretele moale/cârpa moale și soluția de oțet, începeți să ștergeți geamurile. Asigurați-vă că ștergeți și pervazurile ferestrelor în acest moment.

Pasul 3: Curățați excesul de apă cu o cârpă din microfibre și uscați ferestrele.

După această etapă, ramele și pervazurile ar trebui să arate impecabil. Cu toate acestea, dacă nu sunt așa, turnați oțet distilat pur în sticla cu pulverizator. Pulverizați-l pe PVC și lăsați-l să se absoarbă timp de 5-10 minute înainte de a freca locul și de a-l șterge cu o cârpă curată și moale.

Ramele ferestrelor dvs. din PVC ar trebui să fie din nou albe și strălucitoare!

SURSA: https://redactia.ro/ingredientul-banal-care-iti-curata-geamurile-perfect-trucul-care-te-costa-5-lei-241944?fbclid=IwAR18WwtcgtEywkGz-ihxUNFnVWx7eG2I2m5Hiu3Gi7ib2vnyIN6nKS61Bq8

OFERA UN LIKE DACA ITI PLACE

www.revanger.com www.erguvanhaber.com www.erzurumozelders.com www.tekirdagtabldot.com www.gebzesaadet.com www.balikesiryenihaber.com www.ucanbalonmugla.com www.aymaras.com www.buyukorduhaber.com www.ambushm.com www.trabzonpostasi.com www.yalovaradyotv.com www.internetedirne.com www.duzcepark.com www.butuncanakkale.com www.ssgolfhotel.com www.ispartaradyonet.com www.tokathaberi.com www.tokathabersitesi.com www.escortlarrize.net www.sivashbr.net www.sivashaberci.com www.manisaotolastik.com www.yeniyasamgorukle.com www.alanyamado.com www.manavgatx.com