AD

MONDEN

Ingredientul de 1 leu folosit de Andreea Berecleanu pentru un ten impecabil

todayoctombrie 27, 2021 9

Background
share close
AD
AD
19262

Andreea Berecleanu este un etalon de eleganță și frumusețe și una dintre cele mai apreciate vedete din România. La cei 45 de ani, se poate mândri cu un ten fără cusur, pe care îl îngrijește cu rigurizitate. Fosta prezentatoare tv are un ritual de la care nu se abate și un produs extrem de ieftin, pe care îl folosește ori de câte ori simte nevoia.

Află ce face Andreea Berecleanu pentru a avea tenul ca de porțelan și care sunt secretele ei de frumusețe!

Folosește un ingredient care costă 1 leu

Andreea Berecleanu are un ten fără urmă de riduri. Și, chiar dacă se află la vârsta la care producția de colagen scade în cazul femeilor, fosta prezentatoare tv are foarte multă grijă de pielea sa. Vedeta are un as în mânecă atunci când vine vorba despre petele pigmentare și folosește un ingredient ce costă doar… 1 leu!

„Cred că ieftin ar putea fi o mască de depigmentare pe care o fac din zeamă de lămâie, acasă. Cred că ăsta este cel mai ieftin produs. Tai două lămâi și mi le aplic pe față pentru că se întâmplă ca vara tenul să se păteze.”, a scris Andreea Berecleanu, pe Facebook.

Ce presupune ritualul său de frumusețe

Andreea Berecleanu a mărturisit că secretul frumuseții sale ravisante constă în moderație și alegerea produselor potrivite pentru ten. Prezentatoarea tv folosește doar creme sau serumuri intens hidratante, dar și fond cu ten cu SPF ridicat. Totodat, are un mic secret în privința tenului său strălucitor.

„Somnul de minimum opt ore şi un serum care hidratează în profunzime.”, a declarat Andreea Berecleanu, pentru Unica.ro.

Are grijă în privința alimentației

Și cum fizicul este oglinda alimentației, nici Andreea Berecleanu nu sare peste aspectul acesta. Fosta prezentatoare tv spune că nu ține diete, însă a învățat, de-a lungul anilor, să își observe organismul și să realizeze care sunt cele mai bune alimente pentru ea.

„Nu ştiu dacă se poate numi o dietă, dar ştiu sigur că nu este personalizată. Este rezultatul cunoaşterii propriului organism şi a reacţiilor acestuia în raport cu anumite alimente. De ceva timp am început să consum multe lichide, sub formă de ceai, sucuri, ciorbe, supe. Mă abţin de la dulciuri şi produse făinoase, dar nu le refuz ocazional.”, a mai spus vedeta, pentru unica.ro.

Familia îi oferă energia necesară

Copiii și soțul Andreei Berecleanu sunt izvorul ei de energie și vitalitate. Fosta știristă are o familie frumoasă și își petrece tot timpul alături de cei doi copii ai săi, Eva și Petru, dar și de soțul său, medicul Constantin Stan. Cei patru sunt o familie frumoasă și extrem de unită, de care Andreea Berecleanu este foarte mândră.

Nu neglijează sportul

Andreea Berecleanu este cea mai bună prietenă cu sportul încă din copilărie. Vedeta a practicat numeroase sporturi, fapt ce i-a asigurat tonifierea corporală. Fosta prezentatoare TV dedică o atenție sporită pielii sale și mișcării regulate.

„La întrebarea care e partea corpului căreia îi acord cea mai mare atenţie, voi răspunde altfel: mă ocup în mod special de ceva ce acoperă tot, corp şi faţă, şi aceasta este pielea. Sporturile pe care le-am practicat încă din copilărie mă ajută acum să am o musculatură fermă, pe care o susţin prin exerciţii acasă. Pielea însă are nevoie de o îngrijire aparte.”, a mărturisit Andreea Berecleanu, pentru Unica.ro.

Nu are operații estetice

Deși s-a speculat mult timp în privința acestui subiect, Andreea Berecleanu nu a făcut nici o afirmație în prezent care să confirme faptul că are operații estetice. Soțul său, Constantin Stan, este unul dintre cei mai renumiți medici esteticieni din România, iar Andreea Berecleanu spune că a pășit în cabinetul său doar în interes profesional.

„Am intrat de multe ori în sala de operaţie a lui Constantin (n.r. soțul). Am fost curioasă din punct de vedere profesional. Sunt de acord cu operaţiile estetice, atunci când e vorba de un complex, retuşuri în urma unor accidente sau sarcini care lasă nişte urme pe corpul unei femei. E normal să faci ceva, ca să nu se transforme într-o traumă”, a declarat Andreea Berecleanu, pentru Antena Stars.

AD

Written by: admin

Rate it

AD
AD
AD
AD
0%
www.revanger.com www.erguvanhaber.com www.erzurumozelders.com www.tekirdagtabldot.com www.gebzesaadet.com www.balikesiryenihaber.com www.ucanbalonmugla.com www.aymaras.com www.buyukorduhaber.com www.ambushm.com www.trabzonpostasi.com www.yalovaradyotv.com www.internetedirne.com www.duzcepark.com www.butuncanakkale.com www.ssgolfhotel.com www.ispartaradyonet.com www.tokathaberi.com www.tokathabersitesi.com www.escortlarrize.net www.sivashbr.net www.sivashaberci.com www.manisaotolastik.com www.yeniyasamgorukle.com www.alanyamado.com www.manavgatx.com