Înmormântare de 100.000 de euro? Emi Pian va fi condus pe ultimul drum în weekend

Un joc de barbut i-a adus moartea pe loc. Emi Pian a fost omorât în urma unui joc de barbut avut loc seara, între două clanuri rivale. Totul ar fi pornit de la o ceartă între un bărbat care a împrumutat bani și de la Emi Pian, dar și de la celălalt bărbat, rival dintr-un alt clan. În acel moment, Florin Mototolea a fost ucis cu sânge rece.

Trupul neînsuflețit al lui Florin Mototolea, zis și Emi Pian, a fost adus în data de 5 august la vila acestuia din Rahova, iar priveghiul durează timp de 4 zile. În weekend, acesta va fi condus pe ultimul drum de familie și apropiați.

Înmormântarea va fi una fastuoasă, dar respectând normele de igienă și distanțare fizică, așa cum se prevede acum, din cauza pandemiei de coronavirus. Unele persoane spun că ceremonia funerară și toate datinile ar costa peste 100.000 de euro.

Familia face pregătiri pentru ultimul drum al liderului clanului Duduianu, iar potrivit unor informații de la RTV, la înmormântare ar participa chiar și Nicolae Duduianu, tatăl lui, care va fi eliberat câteva ore din arestul penitenciarului Rahova. Pe gardul casei lui Emi Pian se află un afiș cu mesajul ”Nu te vom uita niciodată”. Oamenii legii sunt și ei prezenți la priveghi, pentru a se asigura că totul este în regulă și normele impuse de autorități sunt respectate. Chiar de la începutul priveghiului, familia și apropiații au descărcat din dube mese, corturi și toate lucrurile necesare pentru priveghi și ceremonia funerară, arată Playtech.

Emi Pian a fost primit pe 5 august cu aplauze la vilă, chiar dacă se află într-un sicriu, pe acordurile formației lui Dan Bursuc. Un alt nume important, prezent la priveghi, a fost și Sorin Copilul de Aur, arată Cancan.

Florin Salam, dedicație specială la căpătâiul interlopului

Pe de altă parte, Florin Salam a fost și el la căpătâiul lui Emi Pian și a cântat o melodie dedicată special acestuia, ”Intru tânăr în pământ”, fiind postată și pe Youtube.

.

„Ce necaz mare m-a lovit, intru tânăr în pământ, ce mai soartă blestemată, pentru mamă, pentru tată. Fă-mă Doamne-un șarpe lung, să intru pe sub pământ, să merg la băiatul meu, să stau de vorbă cu el”, cântă Salam în primele versuri ale melodiei dedicate interlopului.

Unde va fi înmormântat Emi Pian

Emi Pian va fi înmormântat în Cimitirul ”Tudor Vladimirescu” din Rahova. Potrivit Cancan, un loc de veci în cimitirul respectiv ar costa între 2000 și 3.500 de euro, în funcție de poziționare.

Sursa: ciao.ro

OFERA UN LIKE DACA ITI PLACE

www.revanger.com www.erguvanhaber.com www.erzurumozelders.com www.tekirdagtabldot.com www.gebzesaadet.com www.balikesiryenihaber.com www.ucanbalonmugla.com www.aymaras.com www.buyukorduhaber.com www.ambushm.com www.trabzonpostasi.com www.yalovaradyotv.com www.internetedirne.com www.duzcepark.com www.butuncanakkale.com www.ssgolfhotel.com www.ispartaradyonet.com www.tokathaberi.com www.tokathabersitesi.com www.escortlarrize.net www.sivashbr.net www.sivashaberci.com www.manisaotolastik.com www.yeniyasamgorukle.com www.alanyamado.com www.manavgatx.com