Înmormântare Emi Pian. Mii de oameni au fost prezenți la priveghi

Celebrul interlop din capitală, Emi Pian a murit luni seară. Ieri după-amiază, trupul neînsuflețit a fost adus acasă. Familia și cunoscuții sunt îndurerați. A lăsat în urmă doi copii și o văduvă tânără.

Înmormântare Emi Pian. Regretatul interlop va fi condus pe ultimul drum duminică

Emi Pian va fi condus pe ultimul drum duminică, la ora prânzului. La înmormântarea liderului clanului Duduianu se așteaptă un număr impresionant de oameni. De aceea, autoritățile au detașat mai multe forțe de ordine, pentru a se asigura că totul va decurge normal și fără incidente.

Casa lui Emi Pian, împânzită de mesaje îndoliate

La acest moment, casa bărbatului este loc de pelerinaj pentru toți cei care l-au cunoscut. Sute de cunoscuți s-au prezentat la priveghi pentru a-și lua la revedere de la Emi Pian. Cu ei au adus coroane de flori impresionante, care ulterior au fost arborate pe gradul vilei din Rahova. Tot pe grad stau puse și mai multe imagini cu regretatul interlop, în amintirea sa.

Numărul impresionant de persoane în fața casei lui Pian

Primele imagini de la fața locului au împânzit internetul. Celebrul interlop a fost adus direct de la morga spitalului în reședința lui din Rahova. Acolo l-au așteptat familia și cunoscuții. Se aproximează că sunt în jur de 1000 – 2000 de persoane la fața locului.

Imaginile de pe internet au stârnit interesul oamenilor. Un număr impresionant de persoane îi plâng moartea. Mai mult, oamenii se plâng de fluxul mare de comentarii care afectează calitatea imaginilor. Aproximativ 8000 de oameni s-au uitat la videoclip în timp real.

Care este reacția oamenilor

„Bai prosti și inculți mai sunteți uni , cum sa comentați așa bai când aici e un necaz o familie îndurerată !? .. nu mai scrieți ca se întrerupe”
„Se blockeaza nu mai trimiteti mesajeww”
„Nu mai dati likeuri ca se blochează”
„Offfffff dumnezeu să-l ierte în pace mare durere doamne sa ai milă de puii lui”
„Durera mare sa perzi pe cineva drag dumnzu sa al ierte”

Nu toți urmăritorii au fost de acord cu manifestările oamenilor de la vila din Rahova. Au protestat faptul că nu se respect normele de distanțare și oamenii nu poartă masca de protecție. Poliția a încercat să gestioneze situația.

💥Pastila Emotionala cu Psiholog Ana-Cristina Babita, + invitat special Fotograf Alex Harabagiu 💥 💥 Subiectul emisiunii: Avantajele si dezavantajele de a avea un business de succes. 💥

„Ce e acolo punti-va masca.”

O răfuială între clanuri i-a adus sfârșitul. Moartea violentă i-a fost provocată de o rană în femur. A juns în viață la spital, da medicii nu l-au mai putut salva. Tatăl lui Emi Pian este închis la Penitenciarul din Rahova, chiar vizavi de reședința familiei Duduianu. Nu se știe dacă, în acest moment, va avea permisie de a părăsi penitenciarul pentru a participa la înmormântarea fiului său.

Sursa: redactia.ro

OFERA UN LIKE DACA ITI PLACE

www.revanger.com www.erguvanhaber.com www.erzurumozelders.com www.tekirdagtabldot.com www.gebzesaadet.com www.balikesiryenihaber.com www.ucanbalonmugla.com www.aymaras.com www.buyukorduhaber.com www.ambushm.com www.trabzonpostasi.com www.yalovaradyotv.com www.internetedirne.com www.duzcepark.com www.butuncanakkale.com www.ssgolfhotel.com www.ispartaradyonet.com www.tokathaberi.com www.tokathabersitesi.com www.escortlarrize.net www.sivashbr.net www.sivashaberci.com www.manisaotolastik.com www.yeniyasamgorukle.com www.alanyamado.com www.manavgatx.com