Întâlnire emoționantă între Andreea Bălan și bunica ei. Cum a reacționat femeia când a aflat că nepoata sa a divorțat!

Andreea Bălan are o relație specială cu familia ei, iar vedeta a fost mereu fericită să știe că una dintre bunicile sale e în viață și a reușit să le cunoască pe fetițele sale. Pentru că țin legătura foarte des, femeia care a crescut-o pe cântăreață și-a spus părerea despre divorțul dintre artistă și fostul soț! 

Pentru Andreea Bălan încercările vieții deja sunt de la un an la altul. După ce în 2019 a fost la un pas de moarte, atunci când a născut-o pe cea de-a doua ei fetiță, la începutul acestui an ea și George Burcea, tatăl micuțelor, au anunțat că vor divorța.

Andreea Bălan și George Burcea au divorțat!

Deși a încercat să țină totul destul de discret, lucrurile nu au stat tocmai așa, iar bărbatul i-a transmis cuvinte acide mamei fetițelor sale, însă lucrurile deja au început să revină la normal, iar fiecare dintre cei doi soți și-au refăcut viața în brațele altor parteneri.

Pentru că Andreea Bălan are o relație foarte apropiată cu familia ei, în tot acest timp cei dragi ai săi i-au fost aproape și au susținut-o indiferent de deciziile pe care ea le-a luat.

Cum a reacționat bunica Andreei Bălan când a aflat că nepoata sa a divorțat!

Ne aducem aminte că în urmă cu un an la nunta sa cu fostul soț a venit și bunica, singura care i-a mai rămas în viață, iar atunci Andreea Bălan a izbucnit în plâns când a văzut-o pe aceasta în curtea bisericii.

Ei bine, acum iată că Andreea Bălan a anunțat-o pe bătrână că ea și tatăl micuțelor au divorțat, însă femeia o susține necondiționat pe nepoata sa în decizia ei, astfel că a încurajat-o spunându-i că nu trebuie să cadă, ci să fie mereu puternică.

”Nu e nici bine, nici rău. Asta e. Du-te nene, că mai sunt bărbați”, a spus femeia încurajând-o pe nepoata sa.

Bunica vedetei a ținut să-i transmită acesteia că toți oamenii de la sat, acolo unde artista a copilărit, i-a spus să-i zică vedetei să fie puternică deoarece va putea să treacă peste această situație!

A ajuns de urgență la spital în urmă cu o săptămână!

În urmă cu doar o săptămână, Andreea Bălan a fost la un pas de operație, asta după ce a ajuns de urgență la spital. Din cauza unor dureri la stomac, vedeta a primit diagnosticul de abces abdominal, iar medicii deja o programase pentru intervenție.

Cu doar câteva minute înainte de a intra în sala de operație, infecția a scăzut, iar astfel vedeta a reușit să scape de problema majoră din viață ei fără a suferi din nou o intervenție grea.

”Am avut un noroc maxim. Mă speriasem deja, am dat mesaje la toți cei dragi, îmi făcusem testamentul vocal. Nu era sala de operații gata, și de stres s-a eliminat abcesul singur. Am avut un dren 6 zile, am avut un antibiotic foarte puternic, infecția s-a redus foarte repede. ”, a spus Andreea Bălan la Xtra Night Show!

Acum Andreea Bălan este nevoită să țină un regim strict în urma acestei probleme de sănătate, iar ea trebuie să fie foarte atentă la ceea ce mănâncă!

Sursa: spynes.ro

OFERA UN LIKE DACA ITI PLACE

www.revanger.com www.erguvanhaber.com www.erzurumozelders.com www.tekirdagtabldot.com www.gebzesaadet.com www.balikesiryenihaber.com www.ucanbalonmugla.com www.aymaras.com www.buyukorduhaber.com www.ambushm.com www.trabzonpostasi.com www.yalovaradyotv.com www.internetedirne.com www.duzcepark.com www.butuncanakkale.com www.ssgolfhotel.com www.ispartaradyonet.com www.tokathaberi.com www.tokathabersitesi.com www.escortlarrize.net www.sivashbr.net www.sivashaberci.com www.manisaotolastik.com www.yeniyasamgorukle.com www.alanyamado.com www.manavgatx.com