ÎNTÂMPLARE DEMNĂ DE COMEDIE. DOI AMOREZI, AMENINȚAȚI DE VECINI CU POLIȚIA. FINALUL ÎNTÂMPLĂRII TE VA FACE SĂ RÂZI

Caragiale este etern. Și nu o spunem noi, ci este un adevăr general valabil. Așa se face că viața de zi cu zi ne uimește prin propriul umor ironic, uneori poate, mai mult decât cele mai savuroase piese de teatru. Protagoniștii? Un cuplu de îndrăgostiți. Personajele negative? Asociația locatarilor din bloc. Salvatorul? Un polițist.

Și începem povestea, căci de nu ar fi, nu s-ar povesti. Dragostea cu năbădăi face ravagii prin showbiz-ul autohton. De ce nu ar fi o provocare și pentru oamenii de rând? Ba bineînteles că este. Ca orice cuplu, care a trecut de primii fiori ai dragostei când totul este numai lapte și miere, iată că apar și ,,războaiele” dintre cei doi îndrăgostiți. Motivele? Poate bărbatul a uitat să meargă la cumpărături, după ce iubita l-a rugat să ia niște legume ,,de-o ciorbă”, sau poate că i-au fugit ochii după vreo domniță, sau poate că domnișoara nu îl lasă cu băieții la o bere. Nu știm. Ce știm este faptul că acest cuplu își rezolva problemele cel mai probabil cu scandal și cu țipete ca doar de… „qui s’aime se taquine ” (n.r. – cine se iubește, se tachinează).

În scenă intră personajul negativ

Vecinii, ursuzi, obosiți și mai ales deranjați de țipetele celor doi îndrăgostiți, aflate acum la ordinea zilei. Un vecin, mai zelos din fire, redactează următorul bilețel și îl lipește pe ușa apartamentului 38,  de unde vin strigătele și certurile seară de seară:

. .

,,Către apartamentul 38

Vecinii vă roagă să vă rezolvați problemele intime la ore rezonabile sau măcar pe silențios. În caz contrar, suntem nevoiți să anunțăm Poliția. Vă mulțumim pentru înțelegere! Cu drag, locatarii.” 

Acum, pe lângă problemele pe care le au, cei doi Romeo și Julieta trăiesc și cu amenințarea cu Poliția ce planează asupra lor. Ce relație ar mai fi aceea fără o iubire cu năbădăi, fara conflicte și împăcări, fără țipetele furioase și sărutările călduroase de după.

Salvarea vine din partea unui personaj al paginii ,,Polițiștii au umor”. Răspunsul lor la bilețelul scris de vecini a fost următorul:

„Pe mine nu m-au deranjat! Jur pe roșu!

P. S. Și nici nu mă duc. Chiar dacă o să mă cheme”.

Acum nu știm dacă domnii polițiști chiar au umor, sau au neveste acasă care îi ceartă că au uitat să cumpere pâine când se întor de la secție, cert este că cei doi îndrăgostiți își pot rezolva liniștiți problemele, fără a se teme de o eventuală apariție a forțelor de ordine.

Sursa: cancan.ro

OFERA UN LIKE DACA ITI PLACE

www.revanger.com www.erguvanhaber.com www.erzurumozelders.com www.tekirdagtabldot.com www.gebzesaadet.com www.balikesiryenihaber.com www.ucanbalonmugla.com www.aymaras.com www.buyukorduhaber.com www.ambushm.com www.trabzonpostasi.com www.yalovaradyotv.com www.internetedirne.com www.duzcepark.com www.butuncanakkale.com www.ssgolfhotel.com www.ispartaradyonet.com www.tokathaberi.com www.tokathabersitesi.com www.escortlarrize.net www.sivashbr.net www.sivashaberci.com www.manisaotolastik.com www.yeniyasamgorukle.com www.alanyamado.com www.manavgatx.com