Într-o casă în care cineva este bolnav, trebuie să existe aloe. Impactul asupra stării emoționale

Aloe este bine să aveți în case în care oamenii sunt adesea bolnavi, unde există pacienți la pat, precum și oameni sănătoși, dar cu un biocâmp slăbit.
Este deosebit de util să aveți această plantă pentru medici și vindecători, cărora le vin multe persoane cu probleme de sănătate.

a

Impactul asupra stării emoționale

Caracterul aloe, manifestat în mod viu în aloe Saturn, planeta forței, îi ajută pe oameni să reziste dificultăților.

Această plantă este utilă pentru a avea oameni cu voință slabă, cei care deseori cedează necazurilor, nu știu cum să le contracareze.

Este bine să ai aloe pentru oamenii singuri – face ca singurătatea să fie mai ușor de suportat.

Impactul asupra sănătății

Aloe crește imunitatea corpului uman.

Simpla prezență a aloe în casele noastre ne întărește corpul, crește rezistența la orice boală, dar mai presus de toate, aloe întărește organele și sistemele care sunt controlate de zodia Rac – sistemul digestiv, glandele mamare, vezica biliară.

Rețete Aloe Vera

Astm bronsic. Tăiați frunzele de aloe și acoperiți-le cu miere. Lasti într-un loc  răcoros timp de o lună. Apoi tocați frunzele și adăugați din nou miere, lasand încă o lună.

Luați de 3 ori pe zi, 1 lingură cu jumătate de oră înainte de mese

Inflamație, acnee și iritații la nivelul tenului gras, dermatită. Păstrați frunzele de aloe într-un loc întunecat și răcoros timp de o săptămână. Apoi macinați și stoarceți sucul. Șterge-ți fața.

Inflamația plămânilor, bronșită acută, pleurezie. Adăugați 1 linguriță de sare la 1 pahar de aloe. Lasti într-un loc întunecat și răcoros timp de 12 ore. Luați 1 lingură de 3 ori pe zi cu o oră înainte de mese. După 3 zile, pregătește o nouă porție.

Pentru copii și recuperarea pacienților cronici. Pentru 100 g suc de aloe proaspăt preparat, adăugați 300 g miere, 500 g nuci și coaja de 3 lămâi. Luați cu o jumătate de oră înainte de mese de 3 ori pe zi, 1 linguriță.

Constipație, gastrită, flatulență. Se amestecă 100 g miere și 100 g suc de aloe, se lasă 3 ore. Luați de 3 ori pe zi, 1 linguriță cu o jumătate de oră înainte de mese.

Bataturi. Tăiați frunza, aplicați pulpa pe bătătură și  pune un bandaj. Dimineața se îndepărtează și se unge cu smântână sau cremă. Repetați de mai multe ori.

Curgerea nasului. Timp de câteva zile, insuflați 3-5 picături de suc la intervale de câteva ore.

Sângerări nasale. Două săptămâni înainte de a mânca, mâncați o bucată de frunză de aloe.

Acțiune fortificatoare. Pentru 150 g de suc de aloe, adăugați 250 g de miere . Luați 1 lingură de 3 ori pe zi înainte de mese.

Bronșită acută, pneumonie. Se amestecă 200 g de frunze de aloe tocate mărunt cu 1 linguriță de sare de masă.

Imunitate crescută, întărirea generală a corpului, precum și cu laringită, faringită, anemie, miopie, inflamație a pleoapelor, ulcere gastrice, gastrită cronică și constipație, astm bronșic, după dizenterie. Sucul de aloe și mierea sunt amestecate în proporții egale. Se ia de 3 ori pe zi, cu jumătate de oră înainte de mese,. După 3 săptămâni, faceți o pauză timp de 10 zile.

Sursa: https://tonypoptamas.eu/

OFERA UN LIKE DACA ITI PLACE

www.revanger.com www.erguvanhaber.com www.erzurumozelders.com www.tekirdagtabldot.com www.gebzesaadet.com www.balikesiryenihaber.com www.ucanbalonmugla.com www.aymaras.com www.buyukorduhaber.com www.ambushm.com www.trabzonpostasi.com www.yalovaradyotv.com www.internetedirne.com www.duzcepark.com www.butuncanakkale.com www.ssgolfhotel.com www.ispartaradyonet.com www.tokathaberi.com www.tokathabersitesi.com www.escortlarrize.net www.sivashbr.net www.sivashaberci.com www.manisaotolastik.com www.yeniyasamgorukle.com www.alanyamado.com www.manavgatx.com