Invazie de șacali! Zonele pe care românii trebuie să le evite

Șacalii sunt unele dintre cele mai periculoase animale. În acest moment, această specie dă mari bătăi de cap oamenilor dintr-un județ din România. Specialiștii avertizează că șacalii nu au prădători naturali în zona respectivă și s-au înmulțit necontrolat.

Invazie de șacali în Bihor

Șacalii, unele dintre cele mai periculoase animale din țara noastră, le dau bătăi de cap oamenilor din județul Bihor. De aproximativ o lună, animalele umblă libere pe străzi și sunt din ce în ce mai multe. Sunt foarte slabi din cauza faptului că nu au ce mânca, dar deja au început să acționeze.

Primii şacali au apărut în Sânmartin la începutul lunii iulie și deja au fost văzute două tipuri de specii: unul mai galben și altul închis la culoare.

„Animalul a apărut cam de-o lună pe străzile dinspre pădure, seamănă cu vulpea la cap şi blana roşcată, dar este mai înalt şi are coada mai subţire. Probabil este mort de foame, pentru că seara vine până la gard. Noi bănuim că din cauza asta ne-a dispărut peste noapte pisica, iar vecinilor găinile”, a spus un om din comuna Sânmartin, potrivit informațiilor transmise de ebihoreanul.ro

Oamenii spun că în timpul nopții câinii sunt agitați, simțind prezența șacalilor, care vin în gospodării să caute hrană și sunt foarte agresivi. Au început deja să acționeze și au ucis chiar și mai multe pisici ale oamenilor.

Membrii asociației de vânătoare Pădurea Verde spun că, în ultimul an, șacalii au fost văzuți în mai multe zone din Bihor. Șacalii sunt foarte periculoși atât pentru animalele domestice, pentru păsări, oi, dar și pentru cele sălbatice, de vânat, pe care le sperie și le alungă din zonă.

Specialiștii avertizează că șacalii sunt foarte periculoși se răspândesc rapid. Au explicat faptul că o femelă șacal poate avea până la opt pui, iar specia se înmulțește în lipsa unui prădător natural, precum lupul, care ar mai putea reduce din aceste animale. În zona Bihorului, lupii sunt doar în păduri și rareori vin în sate.

OFERA UN LIKE DACA ITI PLACE

www.revanger.com www.erguvanhaber.com www.erzurumozelders.com www.tekirdagtabldot.com www.gebzesaadet.com www.balikesiryenihaber.com www.ucanbalonmugla.com www.aymaras.com www.buyukorduhaber.com www.ambushm.com www.trabzonpostasi.com www.yalovaradyotv.com www.internetedirne.com www.duzcepark.com www.butuncanakkale.com www.ssgolfhotel.com www.ispartaradyonet.com www.tokathaberi.com www.tokathabersitesi.com www.escortlarrize.net www.sivashbr.net www.sivashaberci.com www.manisaotolastik.com www.yeniyasamgorukle.com www.alanyamado.com www.manavgatx.com