Ioana și Ilie Năstase împreună de Paște. Ce au stabilit în legătură cu divorțul

Ilie Năstase și Ioana au petrecut Paștele împreună. Cei doi s-au pozat zâmbitori, la masa de Paște, semn că au îngropat securea războiului și se înțeleg ca înainte. După o perioadă lungă în care și-au aruncat tot felul de vorbe și au tranșat divorțul, se pare că lucrurile s-au așezat între ei.

a

Ioana și Ilie Năstase fac Paștele împreună

Timpul trece și vindecă orice rană. Ioana și Ilie Năstase sunt din nou împreună, cel puțin asta au lăsat să se înțeleagă din pozele postate pe rețelele de socializare. Cei doi au petrecut Paștele împreună și s-au afișat zâmbitori, semn că au rezolvat toate problemele din trecut. După scandalul de la începutul anului, Ioana a plecat de la locuința lui Ilie Năstase și a declarat atunci că are nevoie să fie singură, să ducă o viață liniștită. Ulterior au apărut informații despre divorț și despre ce are de împărțit cu fostul mare tenismen.

Ei bine, au mai trecut câteva săptămâni și Ioana și Ilie Năstase au revenit la sentimente mai bune.

Deși așteaptă să se pronunțe divorțul, cei doi încă soți au petrecut împreună sărbătorile Pascale. În urmă cu ceva timp, Ioana spune că va fi lângă Ilie de Paște și că faptul că urmează să divorțeze nu o împiedică să fie empatică și să se comporte frumos cu bărbatul care încă îi este soț.

Eu aştept termenul de divorţ, el citaţia. Paştele îl facem împreună, cum oare să-l las singur pe Ilie?! El are o relaţie foarte frumoasă cu familia mea şi chiar este iubit de ei, cu toate că ştiu şi ei ce s-a întâmplat în iarnă. Da, vom fi împreună, dacă suntem în post, trebuie să iertăm. Între noi s-au mai liniştit apele, el şi-a mai schimbat comportamentul, eu sunt la fel, spune Ioana potrivit Click!.

Scandal răsunător între Ioana și Ilie Năstase

La începutul acestui an, Ioana a chemat Poliția la locuința ei și a lui Ilie Năstase. Ea le-a spus polițiștilor că se simte în pericol și a plecat la Constanța fără să se mai uite în urmă. Deși a susținut că s-a temut pentru viața ei, Ioana a refuzat să facă plângere sau să ceară ordin de protecție împotriva lui Ilie Năstase.

OFERA UN LIKE DACA ITI PLACE