IOHANNIS A FĂCUT ANUNȚUL: BONUS LUNAR PENTRU MEDICII CARE LUCREAZĂ CU PACIENȚI COVID-19

Președintele țării, Klaus Iohannis, a dezbătut, astăzi, în timpul unei teleconferințe pe ruta București-Suceava, problemele grave din Suceava, în special de la Spitalul Județean, unde este un adevărat focar de coronavirus, iar situația a scăpat de sub control. 

Șeful statului a anunțat că a propus bonus lunar pentru medici și personalul care lucrează cu bolnavii investați cu COVID-19. 

”E nevoie să se facă dezinfecție, în primul rând. Am solicitat o măsură Guvernului. Și e vorba de personalul medical. E în linia de apărare împotriva epidemiei. Trebuie să fim conștienți că pentu ei e o situație de stres major. E pericol de stres suplimentar.

În consecință, e corect să recunoaștem această situație. E nevoie și de mai mult decât cuvinte frumoase. Am cerut să se identifice fonduri europene pentru a plăti bonus lunar medicilor care lucrează cu pacienti infestați. 

500 de euro pe lună pentru mecidci. Cred că e un bonus onorabil. Am promisiuni din Guvern că se va veni cu soluții”, a precizat președintele României.

Sursa: cancan.ro

OFERA UN LIKE DACA ITI PLACE

www.revanger.com www.erguvanhaber.com www.erzurumozelders.com www.tekirdagtabldot.com www.gebzesaadet.com www.balikesiryenihaber.com www.ucanbalonmugla.com www.aymaras.com www.buyukorduhaber.com www.ambushm.com www.trabzonpostasi.com www.yalovaradyotv.com www.internetedirne.com www.duzcepark.com www.butuncanakkale.com www.ssgolfhotel.com www.ispartaradyonet.com www.tokathaberi.com www.tokathabersitesi.com www.escortlarrize.net www.sivashbr.net www.sivashaberci.com www.manisaotolastik.com www.yeniyasamgorukle.com www.alanyamado.com www.manavgatx.com