Iohannis anunt major pentru romani, se dă totul peste cap

Președintele Klaus Iohannis s-a întâlnit, marți, la palatul Cotroceni, cu premierul Ludovic Orban și cu miniștrii cu responsabilități în domeniul economic.

UPDATE 17.00: Președintele Klaus Iohannis susține declarații de presă după ședința cu responsabilii guvernamentali:

-”Pregătim Planul național de redresare și reziliență pentru a atrage fondurile europene. Guvernul lucrează la identificarea proiectelor care vor fi incluse în acest program. Este nevoie de o serie de acte  normative pentru  a putea aplica efectiv pentru acești bani.

-Efoturile se concentrează pe infrastructură: autostrăzi și căi ferate.

-Fermierii au  mare nevoie să fie  susținuți. Lucrăm pe două direcții  importante. Prima, Guvernul a prevăzut la rectificare fonduri substanțiale pentru fermierii afectați de secetă. Au circulat diferite fake-news în spațiul public. A doua linie, este pregătirea unor proiecte europene de prevenire a acestei situații, proiecte pentru irigații, pentru combaterea deșertificării, proiecte care vin să înlesnească munca fermierilor.

Pe lângă președinte și primul-ministru, la reuniune mai participă vicepremierul Raluca Turcan, ministrul de Finanțe Florin Cîțu, ministrul Economiei și Energiei Virgil Popescu, ministrul Transporturilor Lucian Bode și ministrul Agriculturii și Dezvoltării Rurale Adrian Oros.

Ședința începe de la ora 15.00, iar la final președintele Klaus Iohannis va susține declarații de presă.

În condițiile în care ministrul Sănătății Nelu Tătaru și ministrul de Interne Marcel Vela nu participă la ședință, este probabil ca tema reuniunii să nu vizeze combaterea epidemiei de coronavirus.

Cel mai probabil vor fi discutate probleme din domeniul economiei și finanțelor publice.

OFERA UN LIKE DACA ITI PLACE

www.revanger.com www.erguvanhaber.com www.erzurumozelders.com www.tekirdagtabldot.com www.gebzesaadet.com www.balikesiryenihaber.com www.ucanbalonmugla.com www.aymaras.com www.buyukorduhaber.com www.ambushm.com www.trabzonpostasi.com www.yalovaradyotv.com www.internetedirne.com www.duzcepark.com www.butuncanakkale.com www.ssgolfhotel.com www.ispartaradyonet.com www.tokathaberi.com www.tokathabersitesi.com www.escortlarrize.net www.sivashbr.net www.sivashaberci.com www.manisaotolastik.com www.yeniyasamgorukle.com www.alanyamado.com www.manavgatx.com