Iohannis l-a invitat pe Joe Biden în România.”A fost de acord”

Iohannis l-a invitat pe Joe Biden în România

Iohannis l-a invitat pe Joe Biden în România după ce a participat la Summit-ul NATO. Președintele României a oferit și câteva declarații la finalul întrevederilor avute.

a

Klaus Iohannis l-a invitat pe Joe Biden în România cu ocazia summitului NATO de la Bruxelles, acolo unde președintele SUA a discutat cu liderii din România, Polonia, Lituania, Letonia şi Estonia.

Klaus Iohannis a susținut o declarație de presă la finalul Summit-ul NATO.

 • Acest Summit a marcat o etapă nouă, întărită a relației transatlantice
 • Alături de președintele Biden, am reafirmat coeziunea alianței și anagajamentul comun
 • Summit-ul de azi a fost unul al deciziilor vizionare
 • Am evidențiat comportamentul agresiv și destabilizator al Rusiei față de aliații și partenerii noștri
 • Regiunea Mării Negre are o importanță strategică pentru alianța transatlantică
 • Summit-ul a statuat necesitatea creșterii rezilienției și al avansaului tehnologic al NATO
 • Am avut două discuții scurte cu președintele Biden. Prima a fost chiar la început, unde, împreună cu președintele Duda, am ținut să-l salutăm pe președintele Biden, să ne exprimăm mulțumirea față de prezența domniei sale în Summit-ul B9. A fost o prezență consistentă, a avut un discurs foarte solid.
 • Evident, am dorit să ne asigurăm că, în continuare, avem un parteneriat strategic foarte solid și că avem întreaga atenția a parteneriatului strategic pentru flancul estic.
 • Președintele Biden ne-a asigurat că se implică în mod deosebit și foarte mult pentru a sprijini România și Polonia.

Iohannis l-a invitat pe Joe Biden în România

 • În cea de-a doua, spre finalul Summit-ului, l-am invitat în România. I-am spus că îmi doresc să continuăm discuția foarte bună pe care am început-o în 2015 și că îmi doresc foarte mult să întărim parteneriatul strategic între România și SUA.
 • A fost perfect de acord să încercăm să organizăm o astfel de întâlnire și m-a asigurat încă o dată că este foarte dedicat acestui parteneriat

Joe Biden a comunicat că vrea „o relaţie stabilă şi constructivă cu Rusia, dar va reacţiona la activităţile negative ale Moscovei”.

OFERA UN LIKE DACA ITI PLACE

www.revanger.com www.erguvanhaber.com www.erzurumozelders.com www.tekirdagtabldot.com www.gebzesaadet.com www.balikesiryenihaber.com www.ucanbalonmugla.com www.aymaras.com www.buyukorduhaber.com www.ambushm.com www.trabzonpostasi.com www.yalovaradyotv.com www.internetedirne.com www.duzcepark.com www.butuncanakkale.com www.ssgolfhotel.com www.ispartaradyonet.com www.tokathaberi.com www.tokathabersitesi.com www.escortlarrize.net www.sivashbr.net www.sivashaberci.com www.manisaotolastik.com www.yeniyasamgorukle.com www.alanyamado.com www.manavgatx.com