Ion Cristoiu știne cine l-ar putea înlocui pe Mircea Badea la Antena 3

Ion Cristoiu, unul din ce mai respectați jurnaliști din România, s-a apucat de ceva vreme de vloguri pe care le face pe canalul sau de pe Youtube. Celebrul jurnalist a abordat un subiect la modă, Dana Budeanu, și ce a decalrat a creat valuri în presă. Acesta  este convins că Mircea Badea ar putea fi înlocuit ușor de la Antena 3. Ce știe Cristoiu?

a

Ion Cristoiu: Dana Budeanu va fi un mare succes pe tv

Jurnalistul Ion Cristoiu a povestit că în timp ce citea site-ul stiripesurse.ro, a descoperit rubrica Verdict Politic, unde a descoperit-o și pe Dana Budeanu. Contrariat de numărul mare de vizualizări a studiat puțin personajul, despre care știa doar după ce a izbucnit scandalul cu Pro TV.

„Dana Budeanu este categorică în aseptiunile ei, e sinceră în ceea ce spune, dar spre deosebire de mine care dau uneori impresia că sunt analfabet, ea este categorică. Aprecierile ei sunt dure și asta sigur va cuceri un anumit public”, a declarat Ion Cristoiu dupa ce analizat Verdictul Danei Budeanu.

Mircea Badea ar putea fi înlocuit ușor cu Dana Budeanu

Nu o cunoscut și am fost curios să văd și pentru că era o rubrică video, am vrut să văd despre ce este vorba. În finalul acestei mici intr-oduceri am să postezi un minut sau doua din filmulețul ei. Concluziile mele de gazetar și de om la curent cu ultimele noutăți în domeniu media. Dana Budeanu va avea un mare succes, sigur ca aceste filmulețe ar trebui să fie mult mai scurte. 

Dana va avea succes deoarece este înainte de toate o actriță, ca și Mircea Badea, farmecul intervențiilor ei de pe sticlă, stă în talentul de actor. De exemplu un domn de la B1 TV, Banciu dacă nu mă înșel e plicticos. Aici în acest gen de presă pe care sigur l-a inițiat si dezvoltat cu brio Mircea Badea, iar asta poate fi făcut doar de o persoană cu talent actoricesc. Dana Budeanu îl concurează și poate îl va și bate pe Mircea Badea.”, a spus Cristoiu.


Ziaristul este de părere că farmecul și faptul că  Dana Budeanu înainte de toate știe să fie o actriță foarte bună, ar putea fi o bună înlocuitoare a lui Mircea Badea, la Antena 3. Farmecul ei feminin ar atrage și mai mult public și sigur l-ar bate de Badea, spune Ion Cristoiu.

„Idioții care sunt pe rețelele sociale, nu vor înțelege ce vorbește Dana Budeanu și vor înjura și hăitui pe rețelele sociale”.

OFERA UN LIKE DACA ITI PLACE

www.revanger.com www.erguvanhaber.com www.erzurumozelders.com www.tekirdagtabldot.com www.gebzesaadet.com www.balikesiryenihaber.com www.ucanbalonmugla.com www.aymaras.com www.buyukorduhaber.com www.ambushm.com www.trabzonpostasi.com www.yalovaradyotv.com www.internetedirne.com www.duzcepark.com www.butuncanakkale.com www.ssgolfhotel.com www.ispartaradyonet.com www.tokathaberi.com www.tokathabersitesi.com www.escortlarrize.net www.sivashbr.net www.sivashaberci.com www.manisaotolastik.com www.yeniyasamgorukle.com www.alanyamado.com www.manavgatx.com